Καστανόξανθος γαλανομάτης - Η φωτογραφία του Στράτου Τζώρτζογλου με τον 26χρονο γιο του

«Ευγνωμοσύνη και ευτυχία να είσαι πάλι δίπλα μου!!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ πριν παντρευτεί την Σοφία Μαριόλα το 2019 (δείτε φωτογραφίες του γάμου), ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν παντρεμένος από το 1989 μέχρι το 2004 με την Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιό, τον Αλκιβιάδη, το 1997.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο 26χρονος ζει και εργάζεται μόνιμα στις ΗΠΑ για αυτό και δεν βλέπει όσο συχνά θα ήθελε τους γονείς του. Πριν λίγες ώρες όμως, επέστρεψε πίσω στην πατρίδα και συναντήθηκε με τον πατέρα και την μητέρα του.

Η φωτογραφία του Στράτου Τζώρτζογλου με το γιο του

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στράτος Τζώρτζογλου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα του «Ευγνωμοσύνη και ευτυχία να είσαι πάλι δίπλα μου!! Καλώς ήρθες γιε μου!!! Σε λατρεύω!!!»

Στράτος Τζώρτζογλου γιος

Λίγα λόγια για την πρώην σύζυγό του

Η Μαρία Γεωργιάδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σεναριογράφος. Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εργάζεται ως ηθοποιός από το 1988 σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, ενώ το 1993 έγραψε το πρώτο της σενάριο για την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα τη σειρά Μια υπέροχη ζωή που προβλήθηκε από το Mega Channel και είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

Μαρία Γεωργιάδου πρώην σύζυγος Τζώρτζογλου

Κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός είναι: Αχ Ελένη, Δέκα Μικροί Μήτσοι, Ο κακός βεζύρης, Κωνσταντίνου και Ελένης, Λίφτινγκ, Στη σκιά του πολέμου, Οδός Παραδείσου 7, Λατρεμένοι μου γείτονες και Κλεμμένα Όνειρα.

Από το 2018 μέχρι σήμερα γράφει το σενάριο της καθημερινής δραματικής σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1, που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, ενώ επίσης έχει έναν ρόλο στο βασικό καστ της σειράς.