Νίνο: Η δημόσια δήλωση αγάπης προς την Ζόζεφιν - «Έλιωσε» με την κίνησή του

Αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο εκδηλωτικοί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίνο εδώ και περίπου τέσσερις μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα με την αγαπημένη τραγουδίστρια Ζόζεφιν και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένοντας διακριτικοί, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να "ανοίγονται" λίγο περισσότερο στο κοινό τους.

Πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή, η Ζόζεφιν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία (δείτε την εδώ), και την Τετάρτη 30/8, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε συναυλία στην Καρδίτσα, χορεύοντας και τραγουδώντας στη σκηνή, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο ολόσωμο, εκείνος δημοσίευε βίντεο με την εμφάνισή της στο προφίλ του στο Instagram, τοποθετώντας μάλιστα και μία καρδιά σε αυτό.

Δείτε επίσης: «Όχι δεν ισχύει...» - Η διάψευση του Νίνο για τη σχέση με τη Ζόζεφιν

Η δημόσια δήλωση αγάπης του Νίνο προς την Ζόζεφιν

Ο καλλιτέχνης εκδήλωσε την αγάπη του στη νέα του σύντροφο δημόσια και οι θαυμαστές τους "έλιωσαν" με την κίνησή του αυτή.

Η τελευταία τους κοινή έξοδος

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τους εντόπισε σε βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί της παραλιακής για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Θοδωρή Φέρρη και το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος στο πλευρό της καλής του.