Τέρμα τα μακριά μελαχρινά μαλλιά - Αγνώριστη η Κρυσταλλία Ρήγα με κατάξανθα ράστα σε παραλία στην Αίγινα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κρυσταλλία Ρήγα
Instagram / Κρυσταλλία Ρήγα

Η Κρυσταλλία είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες και παρά το γεγονός πως την γνωρίσαμε με κόκκινα μαλλιά όσο ακόμη συνεργαζόταν με τους Otherview, τα τελευταία χρόνια η ίδια είχε κατασταλάξει στο μελαχρινό και, μάλιστα, στην πιο μακριά βερσιόν του όσον αφορά σε μήκος.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν το καλοκαίρι τελειώσει, η ίδια αποφάσισε να κάνει μία σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνισή της, κάνοντας τα μαλλιά της ξανθά ράστα. Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με το νέο της look και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ ποια ηθοποιός έκανε επίσης ράστα και έβαψε τα μισά άλλο χρώμα).

Η νέα εμφάνιση της Κρυσταλλίας

«Τι κι αν γυρίσαμε.. το μυαλό μου θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμα for sure. Το καλοκαίρι είναι για λίγο ακόμα εδώ!!! Καλή επιστροφή αστέρια!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, μιλώντας για την Αίγινα όπου πέρασε τις διακοπές της.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Κρυσταλλία Ρήγα - Ο γιος της έκλεισε τα 2 και του ετοίμασε το πιο φαντασμαγορικό πάρτι

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Η Κρυσταλλία λατρεύει το fashion και τα social media με αποτέλεσμα να χαρίζει συχνά ιδιαίτερες και υπέροχες στιγμές στους ακολούθους της. Ωστόσο η ίδια σπάνια θα ποστάρει στιγμές από την πιο προσωπική της ζωή.

Ωστόσο έκανε την εξαίρεση στις 26/4/22 όταν μοιράστηκε δυο προσωπικές στιγμές με μία φωτογραφία. Η Κρυσταλλία αποκάλυψε ότι ενώ έβαλε το μαγιό της, τελικά δεν κατάφερε, λόγω του παγωμένου νερού. Παρέα της σε αυτή της την προσπάθεια ήταν ο μικρό της αδερφός, Βαγγέλης Ρήγας, ο οποίος τα κατάφερε και έκανε την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού.

Οι δύο τους πόζαραν αγκαλιά μπροστά από την θάλασσα, χαλαροί να απολαμβάνουν τις ανοιξιάτικες διακοπές τους.

«Πρώτο μπάνιο;; Ευχαρίστως, όχι ???? Έκανα μια απόπειρα αλλά απέτυχε!! Το αδερφάκι μου πάλι την έριξε τη βουτιά του!! Εσείς βουτήξατε;;», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες, αλλά όπως βλέπουμε τα δυο αδέρφια μοιάζουν πολλοί. Εσείς τι λέτε;