Με λεοπάρ μπικίνι και γραμμωμένη κοιλιά πάνω σε σανίδα με τον γιο της, Κωνσταντίνο - Δεκάδες αντιδράσεις για το σώμα της Μαριέττας Χρουσαλά

Συνεχίζεται το οικογενειακό τουρ στα νησιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά, είτε με το σκάφος τους είτε όχι (δείτε εδώ φωτογραφίες), και πέρα από τη Μύκονο, αναρτούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα υπόλοιπα μέρη που επισκέπτονται.

Την Πέμπτη 31/8, μάλιστα, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη στιγμή που έκανε SUP, βόλτα δηλαδή με την σανίδα, μαζί με τον γιο της, Κωνσταντίνο, όσο τα άλλα δύο παιδιά της κολυμπούσαν πιο δίπλα. Δεν βρίσκονταν κοντά σε κάποια προσβάσιμη παραλία, επομένως ήταν μόνοι τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα.

Ανεβάζοντας, όμως, τις φωτογραφίες όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη μητέρα των παιδιών, η οποία ποζάροντας καθισμένη στη σανίδα, σόκαρε με το σώμα της και την γραμμωμένη της κοιλιά.

Δείτε επίσης: «Παράδεισος» 1000 τ.μ. με πισίνες, γυμναστήριο και σπίτι προσωπικού - Η έπαυλη που θα κληρονομήσουν οι γιοι του Πατίτσα & της Χρουσαλά

Οι φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά πάνω στη σανίδα με τον γιο της

Μαριέττα Χρουσαλά παραλία παιδιά
Instagram / Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά σώμα

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το φαντασμαγορικό ταξίδι της με τον Πατίτσα στο Μαρόκο

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμο τους (δείτε εδώ την τρυφερή αφιέρωση του μοντέλου στον καλό της) αποφάσισαν να φύγουν για ταξίδι σε μακρινό προορισμό. Πέταξαν, λοιπόν, μέχρι το Μαρόκο, όμως όχι για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, αλλά για την φίλη τους, Σίλια Κριθαριώτη, η οποία είχε τα γενέθλιά της και διοργάνωσε πάρτι υπερπαραγωγή, με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους (δείτε εδώ ποιοι άλλοι παρευρέθηκαν).

Πέρα, βέβαια, από τους εορτασμούς, οι δυο τους έκαναν και πολλές βόλτες για να δουν όλα τα αξιοθέατα και να το ζήσουν σαν κανονικοί τουρίστες και, μάλιστα, η πρώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τις στιγμές τους, δίνοντας μια γεύση στους ακόλουθούς της από όσα έζησε.