«Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» - Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε (Βίντεο)

Αποθεώθηκε στο twitter

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Κασσελάκης
Instagram / Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ το μακροσκελές κείμενό του), επομένως οποιαδήποτε κίνησή του και ανακάλυψη για το παρελθόν του τραβά τα βλέμματα.

Άλλοι χάρηκαν με την απόφασή του, ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι τον χλευάζουν και για να τον "ρίξουν" προσπαθούν να τον επηρεάσουν ψυχολογικά, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ένας από τα σχόλια που δέχθηκε, μάλιστα, αφορούσε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, για τον οποίο έχει μιλήσει "ανοιχτά". Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δίστασε να του απαντήσει δημόσια.

Το ομοφοβικό σχόλιο στον Στέφανο Κασσελάκη και η απάντησή του

«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», ήταν το σχόλιο το οποίο δέχθηκε.

«Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι' αυτό το οποίο είναι», απάντησε εκείνος και αποθεώθηκε στα σχόλια στο twitter κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε.

Ο σύντροφός του και το όνειρο για παιδί

Ο ίδιος πρόσφατα σε εκπομπή του OPEΝ είχε κάνει coming out!

Όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του, κατάλαβε πως είναι ομοφυλόφιλος περίπου στην ηλικία των 16 ετών. Το πρώτο coming out ωστόσο το έκανε στην ηλικία των 31, όταν το είχε εξομολογηθεί στον πλέον σύντροφο του, Tyler.

Με τον σύντροφό του μάλιστα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Οι γονείς του από την άλλη, τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.