Από την Άνδρο στην Κυλλήνη και πίσω στη βίλα τους στη Βούλα - Οι καλοκαιρινές διακοπές της Σιαμπάνη με τον Σταθοκωστόπουλο και το γιο τους

Μια όμορφη οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ioanna__siampani - instagram
ioanna__siampani - instagram

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος φέτος το καλοκαίρι έζησαν το πιο ιδιαίτερο της ζωής τους, καθώς ο ερχομός του γιου τους στη ζωή ήταν αυτός, που τους ανανέωσε και τους άλλαξε μια για πάντα.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανα όλο το καλοκαίρι η Σιαμπάνη μας έδειχνε τον τρόπο, με τον οποίο διασκέδαζε και χαλάρωνε με τον γιο και το σύζυγό της με τους τρεις τους να κάνουν τα μπάνια τους σε θάλασσες και πισίνες, της Αττικής, της Κυλλήνης και της Άνδρου, που επισκέφτηκαν.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν μάλιστα η φωτογραφία με την οποία η Σιαμπάνη έδωσε το δικό της μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό (δείτε εδώ) όπως και όλες όσες ακολουθούν και αποτυπώνουν την προσωπική της ευτυχία με την οικογένειά της.

Οι καλοκαιρινές αναρτήσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου με το γιο τους

Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή βάφτιση του γιου τους

Την Κυριακή 4/6, πέρα από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα με την Βασιλική Σαμπάση (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι), πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και δίπλα στο υπέρλαμπρο ζευγάρι στεκόταν όλη την ώρα ο νονός του αγοριού, Νίκος Οικονομόπουλος, ντυμένος με μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι και παπούτσια. Ο τραγουδιστής είναι φίλος των γονιών και έδωσε στο βαφτιστήρι του το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, πριν από δύο χρόνια, Φώτιος.

Πέρα από την οικογένεια, στην ευτυχισμένη αυτή μέρα της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου βρέθηκαν και πολλοί καλοί φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αμαρυλλίς με το δικό της παιδί (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του και επί 14 χρόνια σύντροφός της).

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».