Τέλος από το Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η πρώτη του ανάρτηση για τη μεταγραφή στο Mega

Εντάχτηκε στην ομάδα του Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stefkonstantinidis - instagram
stefkonstantinidis - instagram

Είχε γίνει γνωστό, πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Αlpha και το Super Κατερίνα, ωστόσο δεν είχε υπάρξει - μέχρι σήμερα - κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη νέα τηλεοπτική του στέγη.

Όλα αυτά λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 1/9, που το Mega με δελτίο τύπου (δείτε εδώ) ανακοίνωσε την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα - καλωσορίζοντας έτσι στην ομάδα του τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, στο πάνελ της Ελεωνόρας Μελέτη.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια της ίδιας ημέρας επιβεβαίωσε από μεριάς του τα ευχάριστα, καθώς έκανε στο instagram την πρώτη ανάρτηση για τη μεταγραφή του στο Mega, περιγράφοντας τα πρώτα συναισθήματα.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη μεταγραφή του στο Mega

«Είναι αυτή η χαρά κάθε αρχής.
Είναι τα συναισθήματα αυτού του ανταμώματος.
Είναι η πειθαρχία αυτού του πρωινού ξυπνήματος.
Είναι αυτή η καθημερινή, αμφίδρομη σχέση με χιλιάδες ανθρώπους.
Είναι ότι επέστρεψα για να μείνω.
Μια Mega Καλημέρα από την @nonoram και όλους εμάς καθημερινά στις 7.40’ », έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Οι δηλώσεις του για το τέλος του από το Super Kατερίνα

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθεί. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας που δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του είναι ένα παιδί μάλαμα. Α θα μου λείψεις Γρηγοράκο», ανέφερε αρχικά γαι την αποχώρηση του από την εκπομπή του ALPHA.

«Τώρα που μιλάμε είναι Παρασκευή, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω γιατί δεν κάναμε απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.