Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του Αϊβάζη και της Κορινθίου - Με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα η Ισμήνη

Οι ευχές των γονιών της για τη γιορτή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς ήταν η Παρασκευή (1/9) για το σπίτι του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, καθώς γιόρταζε η κόρη τους Ισμήνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο της γονείς.

Οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να ευχηθούν και δημόσια στην κόρη τους μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρούν στο instagram (δείτε εδώ το viral βίντεο του Αϊβάζη με την κόρη του στο Tik Tok).

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αϊβάζης της ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία φορώντας τη μπλούζα της ΑΕΚ, ενώ η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από βραδινή έξοδο της Ισμήνης.

Οι ευχές του Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρίας Κορινθίου για τη γιορτή της κόρης τους

«Χρόνια πολλά ομορφιά μου, αεκαρα μου , φιλαράκι μου !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε θαυμάζουμε πάντα ζωή μου !!!
Σε Λατρεύω Ισμηνου μου», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Χρόνια πολλά νινί μου…
να χαιρόμαστε το υπέροχο πριγκιπικό σου όνομα!
Σ ´αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για εσένα!», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Έτσι έμαθε ο Αϊβάζης για την εγκυμοσύνη της Κορινθίου

«Το παιδί ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όταν είσαι στα πολλά, πολλά, πολλά μέλια...Γυρίσαμε από ένα ταξίδι - ήμασταν 2,5-3 μήνες μαζί - και γυρίσαμε από τη Νέα Υόρκη και η Μαρία ήταν ήδη έγκυος και γυρνώντας πίσω, λοιπόν, η ιστορία λέει, ότι η Μαρία είχε κάνει τότε ένα γκεστ στα Υπέροχα Πλάσματα, αν θυμάμαι καλά και με πήραν τηλέφωνο - ένα παιδί, ήξεραν ότι ήμασταν μαζί - και μου λένε ''Γιάννη η Μαρία λιποθύμησε''. Πήγα την πήρα και την πήγα σε νοσοκομείο διακριτικά.

Εκεί, που την εξέταζαν και κάποια στιγμή με φωνάζουν μέσα και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί, η Μαρία δεν το ήξερε, το ήξερε, θα της το έλεγε ο γιατρός μαζί μου...και η Μαρία έλεγε: ''Αποκλείεται, αποκλείεται''.

Ξέρεις, ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία μαζί. Συνειδητά έγινε δηλαδή, δεν έγινε τίποτα τυχαίο. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, νομίζω και επιβραβεύτηκε για αυτό», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.