Νέα εγκυμοσύνη έκπληξη στην showbiz - Περιμένει αγοράκι και έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα εγκυμοσύνη έκπληξη στην showbiz - Περιμένει αγοράκι και έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά στα 40 της χρόνια και ανυπομονεί να κρατήσει το νέο της αγγελούδι στην αγκαλιά της. Έχει αποκτήσει τα 2 παιδιά της από τον σύζυγό της, ενώ το πρώτο από τον πρώτο της γάμο με πολύ γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό.

Την είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή η ίδια με φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Snapchat, παρόλο που οι περισσότερες διάσημες το ανακοινώνουν μέσω Instagram.

Αυτή είναι έγκυος

Ο λόγος για την Μιράντα Κερ! Το μοντέλο περιμένει το τρίτο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Έβαν Σπίγκελ που είναι ιδρυτής του Snapchat. Ο γιος τους Χαρτ είναι 5 ετών, ενώ ο Μάιλς είναι 3. Ο μεγάλος της γιος που είναι 12 ετών, είναι από το γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Όπως εξομολογήθηκε περιμένουν αγοράκι!

Δείτε επίσης: «Θα γίνω ΜΑΜΑ» - Αγαπημένη δημοσιογράφος του MEGA ανακοίνωσε τα ευχάριστα φωτογραφίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μιράντα Κερ έγκυος

Μιράντα Κερ εγκυμοσύνη

Λίγα λόγια για τη ζωή της

H Μιράντα Μέι Κερ (Miranda May Kerr, 20 Απριλίου 1983) είναι Αυστραλή μοντέλο και επιχειρηματίας. Ως μοντέλο είναι περισσότερο γνωστή ως αγγελάκι της Victoria's Secret. Το 2009 ίδρυσε την εταιρία οργανικών προϊόντων ομορφιάς KORA Organics.

Το 2007 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ορλάντο Μπλουμ, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Φλιν-Κρίστοφερ (γενν. 6 Ιανουαρίου 2011). Τον Οκτώβριο του 2013 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους.

Το 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2017. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιούς, τον Χαρτ (γενν. 8 Μαΐου 2018) και τον Μάιλς (γενν. 16 Οκτωβρίου 2019).