«Είναι χυδαιότατα αυτά όλα» - Οργισμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης στον αέρα του δελτίου του MEGA

Ξέσπασε με τα σχόλια που έγιναν κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι χυδαιότατα αυτά όλα» - Οργισμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης στον αέρα του δελτίου του MEGA

Την Παρασκευή 1/9 το κεντρικό δελτίο του MEGA ασχολήθηκε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε την ανακοίνωση του), αλλά και για τα σχόλια που δέχεται δημόσια σχετικά με την σεξουαλικότητα του.

Ο επιχειρηματίας που έμενε στο εξωτερικό, έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του και δεν κρύβουν τη σχέση και τον έρωτα τους.

Ανάμεσα λοιπόν στα χυδαία σχόλια που έχει ακούσει ήταν και εκείνα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, κ. Μιχάλη Μπέλλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ. Παλαιότερα, εδώ στην Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες λέγαμε το εξής ρητό: "Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να είσαι γέρος, που... και άσχημος". Ευτυχώς ο Steven δεν είναι γέρος, φτωχός και άσχημος», μετέφερε τα λόγια του ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πρετεντέρη για τα χυδαία σχόλια για τον Πρετεντέρη

Στο άκουσμα της δημοσίευσης ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε στον αέρα του δελτίου του MEGA την προσωπική του αντίθεση.

«Ο κ. Σγουρός δεν αντέδρασε; Δεν αντέδρασε ο κ. Σγουρός σε αυτά; Αυτά είναι χυδαία. Όχι απλά σεξιστικά, είναι χυδαιότατα αυτά όλα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το coming out και ο σύζυγός του

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γίνει ευρύτερα γνωστός όταν πρόσφατα σε εκπομπή του OPEΝ είχε κάνει coming out!

Όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του, κατάλαβε πως είναι ομοφυλόφιλος περίπου στην ηλικία των 16 ετών. Το πρώτο coming out ωστόσο το έκανε στην ηλικία των 31, όταν το είχε εξομολογηθεί στον πλέον σύντροφο του, Tyler.

Με τον σύντροφό του μάλιστα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Οι γονείς του από την άλλη, τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.