«Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram

H ανάρτηση και ο "εμετός" της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή τα πρότυπα που δείχνει το Tik Tok με τις καλοφτιάγμένες και "ψεύτικες" κοπέλες που δείχνουν μια ζωή μόνο με ακριβες τζάντες, φτιαγμένο μαλλί και δίαιτες.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές στο προσωπικό της προφίλ έχει δημοσιεύσει αφιλτράριστες φωτογραφίες της θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως το φυσικό είναι και το πιο όμορφο. Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια είναι πολλά από κάτω - δείτε εδώ.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη

Πριν μερικές ώρες λοιπόν σε instastory της ξέσπασε κατά του Tik Toκ και πρόσθεσε μάλιστα ένα emoji εμετού.

«Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα. Τι προβάλλει στις γυναίκες ως ουσία ζωής το TikTok», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη Tik Tok

Χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα φωτογραφία της

Μετά την ανακοίνωση του MEGA για τη συνεργασία του (διαβάστε την εδώ) η Ελεονώρα Μελέτη που είναι η παρουσιάστρια της πρωινής τους ζώνης, δεν άργησε να προχωρήσει στην πρώτη ανάρτηση μετά την ευχάριστη είδηση σχετικά με την εκπομπή της στο κανάλι.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε την εν λόγω ανακοίνωση αλλά και μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου πόζαρε σε κοντινό πλάνο εντελώς αμακιγιάριστη δείχνοντας το πρόσωπο της χωρίς make up και φίλτρα.

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το @megatvcom. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ κ μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική κ όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν... ραντεβού το Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.