Τους "τρέλανε" όλους - Χαμός κάνω από ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ φορώντας ροζ μπικίνι

Κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να επέστρεψαν στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, ωστόσο η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνει ακόμη τις διακοπές της στην Μύκονο μαζί με την οικογένεια της και τις φίλες της.

Την ώρα λοιπόν που οι πλειοψηφία δημοσιεύει φωτογραφίες από τα κανάλια, γυρίσματα και πλατό, το πρώην μοντέλο πόζαρε φορώντας μονάχα το κάτω του μαγιό της και ένα ροζ πουκάμισο.

Η φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ με μπικίνι

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με μπικίνι και πουκάμισο και τους ξετρέλανε όλους με την ομορφιά της και τις αναλογίες στο σώμα της. Μπορεί να έχει αποκτήσει ένα παιδί και να κοντεύει τα 40 ωστόσο διαθέτει κορμί 20χρονης.

«Καλό μήνα! Το καλοκαίρι τελείωσε ή ακόμα;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στην οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι έκαναν χαμό από τα δεκάδες σχόλια αποθέωσης.

Βέβαια, το σώμα αυτό διατηρεί με σωστή διατροφή και εμείς έχουμε τα μυστικά tips της!

Το "καυτό" μαγιό σε παραλία της Μυκόνου

Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ με το ζευγάρι να περνάει στο νησί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία που έβαλε "φωτιά" και κυκλοφόρησε βίντεο να χορεύει με μελαχρινή καλλονή.

Στον ελεύθερο χρόνο τους, απολαμβάνουν τις βουτιές στα παγωμένα αλλά πεντακάθαρα νερά, ενώ κάνουν και τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού, αποφεύγοντας όμως την πολυκοσμία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στην Ψαρρού, όπου πήγαν για μπάνιο μαζί με την κόρη τους Ελένη, ενώ η Υβόννη Μποσναικ μαγνήτισε τα βλέμματα. Η σχεδιάστρια και σύζυγος του τραγουδιστή επέλεξε ένα λευκό μπικίνι εντυπωσιάζοντας για ακόμα μία φορά με τις αναλογίες του σώματός της. Η Υβόννη ακολουθεί υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται, με τους κόπους της να ανταμείβονται!