To "έκαψε" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη βάφτιση του γιου της - Ο χορός της πάνω στην σκηνή με τον Μάστορα

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
To

Απαστράπτουσα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη βάφτιση του γιου της στο Καβούρι. Η παρουσιάστρια άλλαξε δυο φορέματα (δείτε το πρώτο) και στις δυο εμφανίσεις που έκανε ήταν εξίσου εντυπωσιακή, τραβώντας τα περισσότερα βλέμματα πάνω της.

Στη δεξίωση διασκέδασαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα τραγούδια του συγκροτήματος Μέλισσες, φωτογραφήθηκαν, χόρεψαν και ευχήθηκαν τα καλύτερα στους γονείς του μικρού Βλάσση.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβηκε στην σκηνή όπου τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα και χόρεψε φανερά ευτυχισμένη για την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο χορός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη δεξίωση της βάφτισης

Επιτυχημένη επιχειρηματίας της Μυκόνου η νονά του γιου της!

Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά