Φαίη Σκορδά: Έγινε νονά - Σχεδόν άβαφη, με φλατ πέδιλα και λευκό μακρύ φόρεμα

Φωτογραφίες από την παρουσιάστρια και το στολισμό μετά το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη δε βρήκαν τη Φαίη Σκορδά στην Αθήνα με την παρουσιάστρια να ταξιδεύει προς τη βόρεια Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε τις πρώτες συσκέψεις με τη νέα της ομάδα για την εκπομπή Fay's Time.

Κάτι, που δε γνωρίζαμε και αποκαλύφθηκε μέσα από το λογαριασμό της Φαίης Σκορδά στο instagram ήταν το γεγονός, πως η ίδια βάφτισε ένα αγοράκι, το μικρό Δημήτρη και έτσι η παρουσιάστρια έγινε νονά.

Οι φωτογραφίες από τα βαφτίσια που έγινε νονά η Φαίη Σκορδά

Μέσα από stories στο instagram βλέπουμε τη Φαίη να ποζάρει με το λευκό και μακρύ της φόρεμα, με φλατ πέδιλο και σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Στη συνέχεια, η ίδια δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το στολισμό με τα πολύχρωμα μπαλόνια και τα κουφέτα (το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια).

Σκορδά - Βάφτιση - Νονά
Σκορδά Νονά - λευκό φόρεμα
Σκορδά νονά

Πως να αντιγράψεις σωστά το φινετσάτο beauty look της Σκορδά

H σικάτη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, υιοθέτησε ένα φινετσάτο look για την παρουσίαση του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Χίου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. (δες και ένα ακόμη υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ που υιοθέτησε και είναι σαν να την άγγιξε ο ήλιος)

Για το συγκεκριμένο event επίλεξε ένα total black φόρεμα, που συμπλήρωσε με ένα μακιγιάζ στους τόνους της γης, ενώ για χτένισμά της προτίμησε ένα sleek εφέ.

  • Σε καλά προστατευμένη επιδερμίδα, στην οποία θα έχεις εφαρμόσεις μια αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη SPF άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup, που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη και λάμψη.
  • Στη συνέχεια με ένα καφέ μολύβι περιέγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα και σβήσε προσεκτικά με ένα ειδικό πινέλο σκιάς.
  • Μετά εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε καφέ απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  • Για μια ηλιοκαμένη όψη υγείας πέρασε κατά μήκος των ζυγωματικών σου και ψηλά στα ζυγωματικά μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα ματ κραγιόν σε nude τόνο.
  • Τέλος, για να πετύχεις αυτό το sleek εφέ στα μαλλιά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και ψέκασε κατά μήκος τους ένα προστατευτικό σπρέι κατά της θερμότητα πριν τα ισιώσεις με τη βοήθεια μιας πρέσας.

φαίη σκορδά

Extra tip

Άπλωσε το υγρό σου makeup με λίγες κινήσεις εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πινέλο kabuki.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις