Χόρευε ξέφρενα και την κοιτούσε ο Χανταμπάκης - Πανικός με το μίνι φόρεμα της Πηλιάκη σε μαγαζί της Μυκόνου (Βίντεο)

Οι δημοσιεύσεις στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stelioshantampakis - instagram
stelioshantampakis - instagram

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε διακοπές στη Μύκονο με το ζευγάρι να περνάει χρόνο μόνο του χωρίς τα παιδιά τους, Μανώλη και Μαλένα (δείτε εδώ πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει).

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνουν και οι δύο από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram βλέπουμε, πως γεμίζουν τον χρόνο τους με μπάνια στη θάλασσα, βόλτες στα σοκάκια του νησιού και ξέφρενα πάρτι σε μαγαζιά της Μυκόνου.

Ο χορός της Όλγας Πηλιάκη σε μαγαζί της Μυκόνου

Η Όλγα Πηλιάκη αγαπάει πολύ το χορό και αυτό είναι γνωστό. Σε συνδυασμό με την ενασχόλησή της με τη γυμναστική διαθέτει φοβερή κίνηση, ρυθμό και ένα καλλίγραμμο κορμί. Έτσι λοιπόν, η ίδια τα ''έσπασε'' σε έξοδο της με τον Στέλιο Χανταμπάκη το βράδυ του Σαββάτου (2/9) με τον καλό της να την απαθανατίζει σε βίντεο.

«Δεν ήξερα εάν θα έκανα παιδιά...»

«Δεν είχα κανένα σχέδιο όσον αφορά τα παιδιά. Δεν ήξερα καν εάν θα έκανα κάποια στιγμή. Συνάντησα τον κατάλληλο σύντροφο και ήρθαν. Είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου, όμως πιστεύω ότι κανείς δεν είναι έτοιμος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αυτό που πρόκειται να έρθει», είπε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη.

Η Όλγα Πηλιάκη είπε στη συνέχεια ότι αισθάνεται μεγάλυ ευθύνη και νιώθει αρκετά υπεύθυνη απέναντι στα παιδιά και την οικογένεια της σε γενικό βαθμό.

«Αισθάνομαι ότι έχω μεγάλη ευθύνη και πρέπει να είμαι υπεύθυνη απέναντί τους. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του ενστίκτου, το ακολουθώ πάντα. Θεωρώ ότι μία μάνα ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Πρέπει να υπάρχει αγάπη και να φαίνεται, να το αισθάνονται τα παιδιά ότι τα αγαπάς, από ένα χάδι, ένα φιλί, αλλά και να το εκφράζεις».

Η Όλγα Πηλιάκη θεωρεί πως η ανατροφή της δεν ήταν αυστηρή και λάμβανε αγάπη από τους γονείς της, ωστόσο δεν είχε πολύ χρόνο λόγω της αφοσίωσής της με τον αθλητισμό. Σχετικά με την ανατροφή των παιδιών της, θεωρεί πως είναι αυστηρή και θέτει όρια, αλλά παράλληλα προσπαθεί να είναι cool μαμά.