Επανήλθε με ένα σχόλιο στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα - 25 ημέρες μετά την ανακοίνωση αποχής από τα social media

Τι την έκανε να αντιδράσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγο καιρό πήρε την απόφαση να απέχει για κάποιο διάστημα από τη διαδικτυακή παρουσία της στα social media με τους πολύ ενεργούς λογαριασμούς, που μέχρι πρότινος λειτουργούσε.

Οι λόγοι είναι προσωπικοί, με τη Μπόμπα να αφιερώνεται στα πρόσωπα, που αγαπάει - φίλους και οικογένεια - στον εαυτό της και φυσικά στα ταξίδια, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινής ζωής με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η επαναφορά της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram

Από την άλλη ο σύζυγός της δημοσιεύει κανονικά στο instagram και έτσι παίρνουμε μια γεύση από όσα κάνει μαζί του η Μπόμπα. Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης έκανε ένα post για τα 5 χρόνια γάμου τους...με τη Χριστίνα να ''σπάει'' την αποχή της κάνοντας ένα σχόλιο από κάτω.

«Δεν υπάρχουν λόγια για το ποσό σ αγαπώ. Χρόνια μας πολλά!!!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπόμπα αποχή instagram

Η ανακοίνωση για την αποχή της

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει έναν "τεράστιο" λογαριασμό στο Instagram, με σχεδόν 800.000 ακόλουθους, ενώ είναι αρκετά ενεργή και στο Tik Tok. Της αρέσει να δημιουργεί και να δημοσιεύει περιεχόμενο στις πλατφόρμες αυτές, μιας που αυτό είναι και κομμάτι της δουλειάς της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί "επίθεση" μέσα από τα συγκεκριμένα media από αγνώστους για τη ζωή της και τις επιλογές της (δείτε εδώ τις κατηγορίες για το ψέμα της).

Η ίδια, λοιπόν, την Δευτέρα 7/8 προχώρησε σε μία ανακοίνωση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, εξηγώντας στο κοινό της πως πήρε την απόφαση να μένει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επόμενο διάστημα, καθώς αισθάνεται πως δεν έχει ποια αποθέματα και χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να ανακάμψει και να επιστρέψει πιο δημιουργική.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα φαινόταν αρκετά προβληματισμένη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο που το αποδεικνύουν).

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», έγραψε.

Χριστίνα Μπόμπα αποχή

Instagram / Χριστίνα Μπόμπα