Σε σχέση ο Κώστας Φαλελάκης - Ο νέος σύντροφος μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

«Με τις ευλογίες του»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του πριν και μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Η αποκάλυψη του μάλιστα για την τέφρα του Χατζησάββα και τον τόπο, που αυτή βρίσκεται ανατριχιάζει (δείτε εδώ). Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο Φαλελάκης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή μετά το θάνατο του αγαπημένου του.

Όπως τόνισε, ο Μηνάς Χατζησάββας είχε και θα έχει πολύ συγκεκριμένη θέση στην καρδιά του, ωστόσο εκείνος έχει πάρει την απόφαση να μην περάσει το υπόλοιπο της ζωής του χωρίς σύντροφο, αποκαλύπτοντας έτσι, πως είναι σε σχέση.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φαλελάκη για τη νέα του σχέση

Έχεις κάνει το επόμενο βήμα στη προσωπική σου ζωή;

Είμαι σε μία σχέση και θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου και μάλιστα με τις ευλογίες του Μηνά. Σ’ αυτή τη ζωή ήρθαμε για να περάσουμε καλά. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη ζωή μου χωρίς να την μοιράζομαι. «Ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη» λέει και ένα τραγούδι.

Μπορείς να πεις ότι είσαι ερωτευμένος ξανά δηλαδή;

Ερωτευμένος όχι, αγαπημένος ναι. Σε αυτήν την ηλικία στα 60 μου δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτώ ξανά. Αγαπάω λοιπόν και αγαπιέμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν δώσεις αγάπη, να μην πάρεις πίσω αγάπη.

 Κώστας Φαλελάκης - Xατζησάββας
NDP

«Η σχέση μου με τον Χατζησάββα με "προστάτευσε" στο να μη δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση»

Στο περιοδικό “7Μέρες Tv” και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη, ο Κώστας Φαλελάκης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου, αλλά και στον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα.

Έτυχε ποτέ στην πορεία σου να βιώσεις οποιουδήποτε είδους βία;

Προσωπικά όχι. Έχω υπάρξει, όμως, μάρτυρας τέτοιων περιστατικών με πρωταγωνιστές κάποιους από τους καταγγελλόμενους και θύματα άλλους συναδέλφους. Η λεκτική βία στο θέατρο κατάλοιπο μίας προηγούμενης γενιάς, η οποία αντιλαμβανόταν την αγένεια και την αλαζονεία ως στοιχεία δημιουργικότητας. Οπότε, υπήρχε μια ανοχή πάνω σε αυτό. Η νέα γενιά, όμως, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και καλά κάνει.

Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Δεν έτυχε. Θεωρώ ότι συνετέλεσε σε αυτό και η σχέση μου με τον Μηνά Χατζησάββα που ήταν γνωστή. Ήταν ένα πρόσωπο που έχαιρε καθολικής εκτίμησης και αυτό το γεγονός ενδεχομένως να με "προστάτευσε" από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Φαλελάκης Χατζησάββας

NDP