Παντρεύτηκε στο Λαγονήσι ο Ευθύμης Ζησάκης - Το γλέντι πάνω στην άμμο και η νύφη με το δαντελένιο νυφικό της

Το "καυτό" φιλί την ώρα που όλοι πετούσαν ρύζι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε στο Λαγονήσι ο Ευθύμης Ζησάκης - Το γλέντι πάνω στην άμμο και η νύφη με το δαντελένιο νυφικό της

Ο Ευθύμης Ζησάκης εδώ και περίπου 3 χρόνια ζούσε ένα πολύ όμορφο έρωτα με την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στη θεατρική παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας”, όπου πρωταγωνιστούσαν, ενώ έξι μήνες μετά συγκατοίκησαν.

Την σχέση αυτή λοιπόν αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν με το γάμο τους που έγινε στο Λαγονήσι παρουσία πολύ αγαπημένων τους προσώπων. Η πρόταση έγινε στο το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας (δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους) και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι".

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι... Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο. Οι συγκρούσεις με την έννοια της σύγκρουσης. Υπάρχει σαφώς κάποια διαφωνία η οποία είναι εύλογη και η οποία με την συζήτηση, γίνεται ευθεία. Συγκατοικούμε με την Χρύσα, δεν φοβάμαι καθόλου τον γάμο», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός για την πλέον σύζυγό του.

Βίντεο από το γάμο του Ευθύμη Ζησάκη και της Χρύσας Παπαλελούδη

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Κύπρια παρουσιάστρια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Ευθύμης Ζησάκης γάμος

Μετά το μυστήριο, η δεξίωση που ακολούθησε ήταν πλάι στην θάλασσα ενώ ο χορός νύφης και γαμπρού πάνω στην άμμο.

Το νυφικό μάλιστα της αγαπημένης τους ήταν πολύ εντυπωσιακό με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες με δαντέλα.