Εκτός τηλεόρασης ο Σάκης Αρναούτογλου - Τι συμβαίνει

Η ανακοίνωση για το "διάλειμμά" του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός τηλεόρασης ο Σάκης Αρναούτογλου - Τι συμβαίνει

Εκτός τηλεόρασης θα παραμείνει για ένα μικρό διάστημα ο Σάκης Αρναούτογλου, όπως αποκάλυψε την Κυρριακή 3/9 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο επιτυχημένος μετεωρολόγος αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα όσον αφορά στα επαγγελματικά του, γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει παράλληλα την παρουσίαση του καιρού στα δελτία της ΕΡΤ3.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως επιθυμία του είναι να ασχοληθεί με την πολιτική, γι' αυτό και έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Ωστόσο, ο νόμος δεν επιτρέπει σε όσους εργάζονται στην τηλόραση και το ραδιόφωνο να εμφανίζονται σε αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επομένως αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει και τι θα συμβεί μέχρι τότε (δείτε εδώ την πρόγνωση και προειδοποίηση του για τον καιρό μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου).

Η ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου για το "διάλειμμα" από την τηλεόραση

«Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή Κυριακή! Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα πρώτα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και μέχρι το βράδυ και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Ρίξτε μια ματια στην πιθανότερη πορεία και ώρες εκδήλωσης και έντασης των φαινομένων με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!. Λίγο περισσότερη προσοχή στις περιοχές που τα χρώματα γίνονται πιο πορφυρά!

Οσον αφορά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!! Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις κατεβαίνω
ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" στο πλευρό του Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται στην τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ' αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι λοιπόν το κλασικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με την φυσική μου παρουσία θα ξεκινήσει φέτος στις 9 Οκτωβρίου.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου όμως θα υπάρχουν αναλυτικά, τρίλεπτα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 (τα οποία θα επιμελούμαι εγώ) για τις ώρες μετάδοσης των οποίων θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα 4/9!
Με εκτίμηση κι ένα πολύ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σάκης Αρναούτογλου», σημείωσε.