Στην παραλία αγκαλιά με την εγγονή της - Το σώμα της Χριστίνας Παππά στα 54 με μαγιό

Είναι αχώριστη από την κόρη του Δημήτρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως η μεγάλη αδυναμία στη ζωή της Χριστίνας Παππά είναι ο γιος της, Δημήτρης, ωστόσο όλα ανατράπηκαν για τη ζωή της ηθοποιού με τον ερχομό της εγγονής της στη ζωή.

Ο λόγος για τη μικρή Χριστίνα, την κόρη του Δημήτρη Παππά και την Άννας Μπεζάν, που ήρθε στον κόσμο για να αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων (δείτε εδώ το άγνωστο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε η μικρή).

Στη θάλασσα η Χριστίνα Παππά με την εγγονή της

Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε πρόσφατα στο instagram η Άννα Μπεζάν είδαμε, πως γιαγιά και εγγονή πήγαν στη θάλασσα με τη μικρή Χριστίνα να κάνει το πρώτο της μπάνιο στην αγκαλιά της γιαγιάς της.

Χριστίνα Παππά εγγονή

Το όνομα της εγγονής της

«Τα ονόματα της εγγονής μου θα είναι Χριστίνα-Νεκταρία. Το Νεκταρία το αποφάσισα εγώ, το Χριστίνα όχι. Μου το είπαν και εννοείται ότι χάρηκα. Θα είναι και Χριστίνα και Παππά! Η φράση "του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου" εννοείται ότι ισχύει. Όσο μεγαλώνει και αρχίζει και βγάζει κραυγές, σε κοιτάει, σε αγκαλιάζει, σε πιάνει, γίνεσαι "βούτυρο". Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι του Δημήτρη και της Άννας, όση ένταση και να έχω... Η εγγονή μου τώρα είναι δέκα μηνών.

Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ στην Άννα. Η Άννα είναι και κούκλα και καλή μαμά και πολύ καλή ηθοποιός και πολύ καλή σε όλα και μπράβο της. Είναι σαν κόρη μου η Άννα. Με την Άννα είχα πάντα καλές σχέσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, σε αυτό που λέμε για τη σχέση πεθεράς-νύφης, όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο και δε σου δημιουργήσει ερωτήματα για την ασφάλεια του γιου σου, εννοείται ότι θα είναι όλα καλά. Θα υπάρξουν οι καλές στιγμές, θα υπάρξουν και οι κακές, τίποτα δεν είναι τέλειο. Όλα με συζήτηση, αγάπη και τρυφερότητα λύνονται. Εγώ την Άννα τη θεωρώ κόρη μου, την αγαπώ, τη θαυμάζω. Όποτε μιλάω για τα παιδιά μου συγκινούμαι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Έπειτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είμαι μόνη, δεν έχω σχέση. Είναι και από επιλογή, έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, είναι και ποιος θα με αντέξει. Μακάρι να ερωτευτώ, ειλικρινά το λέω. Εύχομαι να βρω τον έρωτα της ζωής μου», είπε, ενώ υπήρξε και ένα "φλερτ" με τον Γιάννη Μπούτο στο πλατό.