Ολόκληρος άντρας ο γιος του Σεφερλή, Χάρης - Το τρυφερό φιλί στο στόμα με την ξανθιά σύντροφό του

Η βραδινή έξοδός τους σε νυχτερινό μαγαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής έχουν φέρει στον κόσμο ένα γιο, το Χάρη ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα σπουδάζει σε έναν χώρο πολύ διαφορετικό και μακριά από αυτόν, που έχουν ακολουθήσει οι γονείς του.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του νεαρού στο instagram μπορεί κανείς να καταλάβει ποιες είναι οι μεγάλες αδυναμίες στη ζωή του Χάρη Σεφερλή μιας και οι αναρτήσεις του περιορίζονται στις δύο, που είναι ο πατέρας του και το ποδόσφαιρο (δείτε εδώ τους γάμους, που είχαν κάνει Σεφερλής και Τσαβαλιά πριν παντρευτούν).

Η φωτογραφία του Χάρη Σεφερλή με τη σύντροφό του

Στα instagram stories είναι πιο ενεργός και εκδηλωτικός θα λέγαμε, αφού τη Δευτέρα 4/9 ο γιος του Σεφερλή δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ξανθιά σύντροφό του. Το ζευγάρι δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για το κορίτσι.

Χάρης Σεφερλής

Η σχέση με τον πατέρα του

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε βρεθεί καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι την Πέμπτη 12/1 με τον ηθοποιό να κάνει πολύ ειλικρινείς δηλώσεις για τη ζωή του στην τηλεόραση, τα επαγγελματικά αλλά φυσικά και για την οικογένειά του.

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του.

Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε.

Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ. Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου.

Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα. Δε φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.