«Πάρα πολλές έχω τραυματιστεί! Πρέπει να...» - Έξαλλος ο Νίκος Οικονομόπουλος για το περιστατικό με τα πανέρια σε συναυλία του

«Κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάρα πολλές έχω τραυματιστεί! Πρέπει να...» - Έξαλλος ο Νίκος Οικονομόπουλος για το περιστατικό με τα πανέρια σε συναυλία του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αποδείξει τη μεγάλη αγάπη, που έχει για το τραγούδι και τη μουσική, καθώς επίσης και το πόσο ειλικρινής είναι τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και σε συνεντεύξεις, που παραχωρεί.

Οι εκδηλώσεις αγάπης του κοινού είναι κάτι, που του αρέσει να δέχεται και τον συγκινεί, ωστόσο δε διστάζει να βάζει τα όρια του, όταν αισθάνεται, πως το κοινό τα ξεπερνάει και ηθελημένα ή μη παραφέρεται.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την ενόχλησή του με λουλούδια σε συναυλία του

Πρόσφατα λοιπόν, σε συναυλία του ο Νίκος Οικονομόπουλος τη στιγμή, που του πέταξαν πανέρια στο πρόσωπο, σταμάτησε και έκανε την παρατήρησή του (δείτε εδώ). Σε νέα συνέντευξη, που παραχώρησε σε ρεπόρτερ του Alpha Κύπρου ο ίδιος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Δεν με αφορά αν γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση, μετά την τρίτη τέταρτη φορά κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβεις, ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός;! Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, έτσι πρέπει και κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες. Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο.

Υπάρχουν πάρα πολλές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία. Αλλά κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται, όχι μόνο από εμένα και από τους άλλους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η αντίδραση όταν του πέταξαν πανέρια στα ευαίσθητα σημεία του

To χειμώνα, την ώρα που ο Οικονομόπουλος ερμήνευε το τραγούδι "Από έρωτα" και τα λουλούδια έπεφταν "βροχή" στην πίστα, κάποια πανέρια τα έριξαν στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να το δείξει καθαρά σε όλο το μαγαζί, αφού σταμάτησε να τραγουδά και κοιτούσε για κάποια λεπτά επίμονα τον θαμώνα που του τα πέταξε.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο βίντεο, ένας θαμώνας πέταξε στον τραγουδιστή πανέρια με τα λουλούδια τα οποία όμως.. προσγειώθηκαν όχι μπροστά του, αλλά πάνω του. Μάλιστα, κάποια στιγμή, τα λουλούδια αυτά προσγειώθηκαν στα ευαίσθητα σημεία του, με τον Νίκο Οικονομόπουλο να προσπαθεί να προστατευθεί και να κάνει διάφορα νοήματα.

Μάλιστα, ο ίδιος με χιούμορ είπε στο μικρόφωνο «θα μου κάνεις ζημιά»!