«Τώρα θα σε παρεξηγήσουν! Σταμάτα...» - Τα ''έχωσε'' η Βρισηίδα στον Σπύρο Μαρτίκα μπροστά στην κάμερα του Open

Σε αμήχανη θέση η Ανδριώτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τώρα θα σε παρεξηγήσουν! Σταμάτα...» - Τα ''έχωσε'' η Βρισηίδα στον Σπύρο Μαρτίκα μπροστά στην κάμερα του Open

Έντονες φήμες είχαν ακουστεί πρόσφατα γύρω από τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, καθώς ήθελαν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς, επειδή η Βρισηίδα είχε πάει μόνη της διακοπές.

Με ένα βίντεο στο Tik Tok η ίδια απάντησε για το αν έχει χωρίσει (δείτε εδώ) και μάλιστα με την επιστροφή της από τη Χαλκιδική στην Αθήνα, πήγε μαζί με τον καλό της στα γενέθλια του Τάλα, εκεί όπου τους συνάντησε η κάμερα του Kαλοκαίρι Yes.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου για τις φήμες χωρισμού

«Ποιος χώρισε ρε παιδιά; Χώρισε κανείς;», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Α, πα πα! Απλά επειδή πήγα στην οικογένειά μου δύο εβδομάδες μας ρωτούσαν που είναι ο Σπύρος κλπ», είπε στη συνέχεια η Βρισηίδα.

«Και στο είπα μην πας να δεις τη μάνα, στο είπα, να τα...», συνέχισε ο Σπύρος.

«Έλα θα μας παρεξηγήσουν...Κάνει πλάκα, κάνει χιούμορ! Τώρα θα σε παρεξηγήσουν σταμάτα, θα σε παρεξηγήσουν», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δηλώσεις για το γάμο τους

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Βαρκελώνη όπου ταξίδεψαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, τους ρώτησε για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά τους.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου... Θέλω να ευχαριστηθώ τον Σπύρο. Έχουμε φύγει δυο χρόνια Survivor. Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας», απάντησαν σε ερώτηση αν θέλουν να παρουσιάζουν από κοινού μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Τον λατρεύουμε τον Γιώργο Λιανό, αν το κάνει εκείνος θα πάει καλά γιατί θα είναι ο Γιώργος. Θα τον θέλαμε κουμπάρο στο γάμο μας αλλά εντάξει... Κανέναν παίκτη του Survivor δε θα θέλαμε κουμπάρο γιατί θέλουμε τον κολλητό του, την κολλητή μου...», είπαν.