Έλενα Παπαρίζου: Με ροζ χρυσό καουμπόικες μπότες, διχτυωτό καλσόν και μπλούζα με κρόσια - Η εμφάνισή της στο Βεάκειο θέατρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συναυλία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας (4/9) η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι παρών εκεί, απαθανατίζοντας την τραγουδίστρια πάνω στην σκηνή αλλά και backstage.

Η δυναμική της Έλενας Παπαρίζουν όταν ανεβαίνει στο stage είναι γνωστή, ωστόσο αυτή τη φορά αυτό, που έκανε σε πολλούς μεγάλη εντύπωση ήταν η εμφάνιση της και το εκκεντρικό ντύσιμό της (δείτε εδώ τη διώροφη μονοκατοικία, που μένει).

Η εκκεντρική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου σε συναυλία της

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να δώσει ένταση από την κορυφή ως τα νύχια! Πιο αναλυτικά, με το λευκό ιδιαίτερο μπλουζάκι της, που στα μανίκια είχε μακριά κρόσια, τόσο με το animal print σορτσάκι της και το διχτυωτό καλσόν, όσο και με τις ροζ χρυσό καουμπόικες μπότες της.

Έλενα Παπαρίζου συναυλία
Έλενα Παπαρίζου Βεάκιο

Το diet plan της

Πρωινό για ενέργεια

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Χειροποίητες κρέπες με βρόμη και λίγο γάλα ελαφρύ συνδυάζονται άριστα με εποχικά (παγωμένα) φρούτα και μέλι, αποτελώντας ένα χορταστικό πιάτο και φουλ δροσιστικό για τις καυτές καλοκαιρινές μέρες.

Δροσερό γεύμα

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Τι καλύτερο από τη μακαρονοσαλάτα κατακαλόκαιρο; Κρύες πένες ή βίδες με ντοματίνια και φύλλα βασιλικού είναι ό,τι πιο ταιριαστό στα καλοκαιρινά μεσημέρια. Λίγη μοτσαρέλα για έξτρα νοστιμιά επιτρέπεται!

Ελαφρύ βραδινό

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Αραβικές πίτες ψημένες στην τοστιέρα και γεμισμένες με μελιτζάνες και κολοκυθάκια (ή όποιο λαχανικό προτιμάτε) ψητά στον φούρνο χωρίς λάδι, αλλά με μπόλικα μπαχαρικά και φρέσκια ρίγανη.

Πιο αδύνατη από ποτέ!

Πειθαρχημένη στην απόφασή της, φροντίζει να τρώει κάθε τρεις ώρες ώστε να μην αυξάνεται ο γλυκαιμικός της δείκτης. Από το διαιτολόγιο της τραγουδίστριας διαγράφθηκαν μονομιάς τα τηγανητά, τα γλυκά και τα προϊόντα με ζάχαρη, το λευκό ψωμί, που αντικαταστάθηκε με μαύρο, και τα αναψυκτικά με ζάχαρη, προτιμώντας φυσικούς χυμούς. Παράλληλα, καταναλώνει σε καθημερινή βάση πράσινο τσάι και 1-1,5 λίτρο νερό τη μέρα, ενώ όταν νιώθει... λιγούρα τρώει ελαφριά και στεγνά γεύματα.