Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε το γυμναστήριο πασίγνωστης Influencer στον Βόλο - Δεκάδες αντιδράσεις για το «κωμικό» της βίντεο στο Instagram

Η δημόσια απάντησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε το γυμναστήριο πασίγνωστης Influencer στον Βόλο - Δεκάδες αντιδράσεις για το «κωμικό» της βίντεο στο Instagram

Η κακοκαιρία Daniel και προκαλέσει σοβαρές καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και γενικότερα περιουσίες ανθρώπων, τρομοκρατώντας τους κατοίκους της πόλης για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα και όσα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Δύσκολες στιγμές, μάλιστα, βιώνει και μία πασίγνωστη Influencer, η οποία μένει μόνιμα εκεί, καθώς επισκέφθηκε το γυμναστήριό της, το στούντιο pilates που διαθέτει, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και το βρήκε "πνιγμένο", με το νερό και τη λάσπη να έχουν καλύψει το πάτωμα.

Δείτε επίσης: «Η κατάσταση παραμένει δραματική» - Εγκλωβισμένη στο Βόλο γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Σε ποια διάσημη Influencer ανήκει στο γυμναστήριο που πλημμύρισε στον Βόλο

Ο λόγος για την Φιλιώ Τσινόγλου.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι από γυμναστήριο να το κάνουμε κολυμβητήριο», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της στην πλατφόρμα, με το τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη "μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλάζια..." να ηχεί.

Το γεγονός ότι η ίδια προσπάθησε να διακωμωδήσει την κατάσταση, ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις και δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων από κόσμο που εξαγριώθηκε μαζί της, γι' αυτό προχώρησε σε ένα δεύτερο βίντεο, όπου έδωσε τις εξηγήσεις της.

«Ναι, έχει πλημμυρίσει. Ναι, το δικό μου γυμναστήριο έχει πλημμυρίσει στον Βόλο. Πιστεύετε ότι το διακωμωδώ γιατί πραγματικά μου φαίνεται αστείο ή γιατί ουάου, τέλεια, θα χειροκροτήσω που το γυμναστήριό μου έχει πλημμυρίσει; Το διακωμωδώ, τελεία, γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Έχει πλημμυρίσει όλος ο Βόλος, όχι μόνο το δικό μου γυμναστήριο, πάρα πολλά μαγαζιά. Σας ανέβασα απλά να δείτε την κατάσταση του γυμναστηρίου που βρίσκεται στον Βόλο, that's it. Το να στέλνετε και να μου λέτε "δεν είναι αστείο", πιστεύετε ότι εγώ που το "τραβάω", που μου συμβαίνει, το θεωρώ αστείο, ή ο συνέταιρός μου; Όχι! Αυτά», επισήμανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάσημη Influencer είχε ανοίξει το pilates στούντιο της στην οδό Μικρασιατών, δίπλα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας το 2020, όπου είχαν πραγματοποιηθεί τότε και τα λαμπερά του εγκαίνια.