"Σείστηκε" το στάδιο στη συναυλία του Αντώνη Βαρδή - Ρίγη ανατριχίλας με το βίντεο του Ρέμου να ερμηνεύει το ακυκλοφόρητο τραγούδι του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα λαμπερά πρόσωπα της βραδιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 4/9 πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο συναυλία - αφιέρωμα για τον Αντώνη Βαρδή, αλλά και για τον οργανισμό "Όλοι Μαζί Μπορούμε". Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ερμήνευσαν κομμάτια που είχε γράψει είτε είχε ερμηνεύσει ο τραγουδιστής στο παρελθόν, όπως είναι η Χάρις Αλεξίου (δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" διαβάζοντας το γράμμα που έγραψε για εκείνον), η Πέγκυ Ζήνα και ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ στο κοινό υπήρξαν επίσης πολλά "μεγάλα" ονόματα, όπως ο Μάρκος Σεφερλής και ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Οι κερκίδες γέμισαν και δεν υπήρχε στιγμή που οι θεατές να μην ανατρίχιαζαν, ιδιαίτερα όταν στη σκηνή ανέβαινε ο Γιάννης Βαρδής, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή για την οποία όλοι μιλούν. Εκείνη κατά την οποία ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε για πρώτη φορά το ακυκλοφόρητο τραγούδι αείμνηστου Αντώνη «Φοβάμαι», σε μουσική του και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ανατριχίλα με την ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου στη συναυλία - αφιέρωμα του Αντώνη Βαρδή

Φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε πλούσιο υλικό από τις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς.

Συναυλία Βαρδή Νικηφόρος

Συναυλία Βαρδή Κοσιώνη

Συναυλία Βαρδή Σεφερλής

Συναυλία Βαρδή Λιανός

Συναυλία Βαρδή

Συναυλία Βαρδή Ασλανίδου

Συναυλία Βαρδή Πέγκυ Ζήνα

Συναυλία Βαρδή Σταμάτης Γονίδης

Συναυλία Βαρδή Πίτσα Παπαδοπούλου

Συναυλία Βαρδή Γιάννης και Ρέμος

Συναυλία Βαρδή Χάρις Αλεξίου

Συναυλία Βαρδή Αγγελόπουλος

Συναυλία Βαρδή Γλυκερία

Συναυλία Βαρδή Γιάννης και Βαρθακούρης

Συναυλία Βαρδή Βασιλόπουλος

Συναυλία Βαρδή Νταλάρας

Συναυλία Βαρδή Ρέμος Μπόσνιακ

Με βουρκωμένα μάτια η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ

Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Καλλιστώ είπε μερικά λόγια στην έναρξη της συναυλίας για τον μπαμπά της, με τα μάτια της να γυαλίζουν λίγο πριν η ίδια κατέβει από τη σκηνή και παραδώσει το μικρόφωνο.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος, που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα: ''Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα! Για εσένα''», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.