Φανερά αδυνατισμένη η Νατάσα Μποφίλιου - Η ανατρεπτική εμφάνιση με τα μακριά κρόσια από το στήθος μέχρι τα πόδια στο Θέατρο Βράχων

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συναυλία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσα Μποφίλιου, μέρες μετά την αδιαθεσία της, εξαιτίας της οποίας άφησε την συναυλία της στη μέση (δείτε εδώ το βίντεο), επέστρεψε με νέα εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων, και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές που παρευρέθηκαν για να την ακούσουν να ερμηνεύει τα κομμάτια της.

Ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο με μακριά κρόσια, από το στήθος μέχρι και τα πόδια, τα οποία κάθε φορά που εκείνη χόρευε και χοροπηδούσε δημιουργούσαν όμορφα σχήματα, σε ανοιχτό χρώμα, με τα μαλλιά της λυτά και ελάχιστο μακιγιάζ.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

Αυτό που παρατηρούσε κανείς κοιτώντας την είναι το γεγονός πως έχει χάσει πολλά κιλά και είναι φανερά ανανεωμένη (δείτε εδώ πώς κατάφερε να "διώξει" 16 κιλά μια και έξω).

Μποφίλιου αδυνατισμένη

Μποφίλιου συναυλία

Νατάσα Μποφίλιου συναυλία

Οι πρόσφατες διακοπές της με τον σύζυγό της στη Φολέγανδρο

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι από τις τραγουδίστριες που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και στο προφίλ της στο Instagram συνήθως μοιράζεται φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της.

Πριν μερικές μέρες ωστόσο, έκανε μια πολύ προσωπική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Φολέγανδρο μαζί με τον σύζυγό της αλλά και φίλους τους.

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο αγαπημένος της, Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν στις 15/9/2018 κάτω από άκρα μυστικότητα και η τελετή έγινε στο Χαϊδάρι, ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood ήταν μαζί για πάρα πολλά χρόνια, αλλά απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και δεν αγαπούν την δημοσιότητα. Άλλωστε από τον γάμο της δεν κυκλοφόρησε σχεδόν καμία φωτογραφία, με εξαίρεση μία και μοναδική με το νυφικό της - δείτε την εδώ.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες από την τελευταία της ανάρτηση, το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του την θάλασσα, τις βόλτες, τα φαγητά σε παραδοσιακά ταβερνάκια αλλά και όμορφε στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.