Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σταμάτη μετά την εξομολόγησή της - Η κίνηση όταν είδε το φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει μια προσωπική της ιστορία και έτσι ως δημόσιο πρόσωπο να σπάσει τα ταμπού γύρω από θέματα, που αφορούν στην ψυχική υγεία του ατόμου

Συγκλονιστική ήταν τόσο η εξομολόγηση της δημοσιογράφου αναφορικά με την ψυχική ασθένεια, που αντιμετώπιζε ο πατέρας της μέχρι να φύγει από τη ζωή, όσο και η δική της εμπειρία, όταν κλήθηκε να επισκεφτεί ψυχιατρικό τμήμα νοσοκομείου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Σάσας Σταμάτη στο κέντρο της Αθήνας

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη σήμερα είναι καλά και έχει ισορροπήσει ό,τι την είχε επηρεάσει στην καθημερινότητά της. Η διάθεση της είναι καλή και συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε μία μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το φλοράλ φόρεμα της, καθώς η ίδια ήταν πολύ ευγενική και χαιρέτησε τον φωτογράφο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Σάσα Σταμάτη - Βόλτα - Αθήνα

Σάσα Σταμάτη - Kέντρο

«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες»

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.