Blue Horizon: Εξαγριωμένη η Ρούλα Κορομηλά - «Δολοφόνοι! Σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία»

Ξέσπασε δημόσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το πρωί της Τετάρτης 6/9, καθώς διέρρευσε η είδηση, πως 36χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, καθώς το πλήρωμα πλοίου, Βlue Horizon δεν τον άφησε να μπει στο καράβι, σπρώχνοντας τον με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Το βίντεο με τη στιγμή, που ο άνδρας προσπαθεί να ανέβει στο καράβι, έχει βγει στη δημοσιότητα και σοκάρει! Η κίνηση των ανθρώπων του πληρώματος είναι το λιγότερο απάνθρωπη με την κοινή γνώμη να ξεσπάει.

Δείτε επίσης: «Η ίδια εταιρία πριν 8 χρόνια περίμενε την Μενεγάκη 40 ολόκληρα λεπτά» - Οργή στο twitter για την τραγωδία στο Blue Horizon

Ανάμεσα στις πολλές οργισμένες αναρτήσεις είναι και αυτή, που έκανε η Ρούλα Κορομηλά στο twitter αποδοκιμάζοντας την όλη την κατάσταση, ζητώντας μάλιστα από μεριάς της την παραδειγματική τιμωρία.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τον άνδρα που έχασε τη ζωή του στο Blue Horizon

«Τελικά τι ειμαστε; Άνθρωποι η κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα εισαστε εσεις που πετάξατε τον ανθρωπο στην θαλασσα κ τον αφήσατε αβοήθητο. Εισαστε η ντροπή όλου του κόσμου κ σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία μήπως κ ετσι μπει κάποιο φρένο στην απανθρωπιά…», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Σοκαριστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - Φώναζαν από τα μεγάφωνα πως το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, από τα μεγάφωνα του πλοίου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν". Πέρα από το γεγονός ότι το "Blue Horizon" απέπλευσε κανονικά την ώρα που ο 36χρονος βρισκόταν στη θάλασσα αλλά και έμεινε για ώρα εν πλω, έσπευσε να αποποιηθεί οποιαδήποτε ευθύνη για ένα τραγικό συμβάν το οποίο φαίνεται πως προκάλεσαν μέλη του πληρώματός του.

Στο κατάστρωμα του πλοίου επικρατούσε χάος, με ορισμένους επιβάτες να παρακολουθούν έντρομοι το συμβάν. Λίγο αργότερα, αρκετοί επιβάτες συζητούσαν για το περιστατικό καταγγέλλοντας πως μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον 36χρονο, την ώρα που μέλη του "Blue Horizon" το αρνούνταν.

Ποιος ήταν ο 36χρονος

Ο άτυχος άνδρας ήταν από το Λασίθι, από 10μελή οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, διέμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο Αντώνης Καργιώτης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τραγικό συμβάν η οικογένεια του 36χρονου παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό, ενώ οι Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με έναν από τους αδερφούς του θύματος.