Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι

H κόρη ιερέα και ο μεγαλοδικήγορος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ το προσκλητήριο του γάμου τους) έχοντας δίπλα τους στην εκκλησία δυο ανθρώπους που σημαίνουν πολλά γι' αυτούς.

Αρχικά, κουμπάρος του θα είναι ο δικηγόρος του Αναστάσιος Ντούγκα ενώ μαζί του θα τους αλλάξει τα στέφανα η κόρη του ιερέα «θαυματοποιός», Δημήτρη Λουπασάκη, Ειρήνη Λουπασάκη.

Όπως είχε γίνει γνωστό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με απόφαση της καλούσε τον παπά Δημήτρη να επανέλθει στην οργανική θέση του και να επανενταχθεί στο δυναμικό του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου. Δηλαδή εκεί όπου ανήκει ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια, εφόσον στους Αγίους Ισιδώρους ιερουργούσε βάσει προσωρινής απόσπασης. Ο πατέρας Δημήτριος αντί γι αυτό επέλεξε να απομακρυνθεί τελείως από τους ιερούς κόλπους και να εγκατασταθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι όπου μεγάλωσε στα Χανιά.

Το ζευγάρι, μάλιστα, όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον επισκέφθηκε για να πάρει την ευχή του (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους). Ο πατέρας Δημήτριος από τη χαρά του ευλόγησε την απόφαση τους αυτή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να επιλέξει ως κουμπάρα του την κόρη του Ειρήνη, με την οποία γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μεταξύ τους έχουν αναπτυχθεί και στενοί φιλικοί δεσμοί.

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση λίγο μετά αφότου έγινε γνωστός ο γάμος της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την «όψη» σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο δημοσιεύοντας τρεις αυθόρμητες φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που τους δείχνουν να παίζουν στην θάλασσα φορώντας τα ρούχα τους.