«Έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος» - Συγκλονισμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη για την τραγωδία στο Blue Horizon

Το βίντεο από την στιγμή του θανάτου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Γκαγκάκη
Instagram / Κατερίνα Γκαγκάκη

Οργή επικρατεί στα social media τις τελευταίες ώρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο με την «δολοφονία» του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, έξω από το Blue Horizon, το βράδυ της Τρίτης 5/9. Πλήθος κόσμου ξεσπά μέσα από αναρτήσεις για το θλιβερό και αποτρόπαιο γεγονός (δείτε εδώ τι γράφεται στο twitter), ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο όπου φαίνεται πως οι δύο άνδρες του πληρώματος τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο, με εκείνον να πέφτει αβοήθητος στη θάλασσα και στη λεζάντα εξέφρασε την απογοήτευσή της με τρεις προτάσεις.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon

«Κι έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος. Κι έτσι ακυρώνεται κάθε συλλογική αλληλεγγύη. Και ελπίδα», έγραψε (δείτε εδώ τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατό του).

Ιωάννα Μάνδρου: «Ας τον εσπρώχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές»

Η Ιωάννα Μάνδρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Σήμερα'', κάνοντας δηλώσεις επί του θέματος. Η ίδια καταδίκασε το θάνατο του ανθρώπου ως ''κτηνωδία'' ωστόσο η παρακάτω δήλωση ήταν παντελώς άστοχη, καθώς η βία δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης ακόμα και ενάντια στην παράβαση.

«Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα, που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο, ας του βάζαν πρόστιμο, ας του ασκούσαν δίωξη στον εισαγγελέα, όλα εκτός από το να τον σκοτώσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μάνδρου.