Σάλος με την συναυλία των Imagine Dragons: Έγινε κανονικά παρά την κακοκαιρία - Οργισμένος ο κόσμος

Πολύς κόσμος που δεν πήγε έχασε τα χρήματα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφίας Facebook/High Priority Promotions
Πηγή φωτογραφίας Facebook/High Priority Promotions

Το βράδυ της Τετάρτης 6/9 και ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπούσε την Ελλάδα (έχοντας πάρει τη ζωή 3 ανθρώπων), η συναυλία των Imagine Dragons πραγματοποιήθηκε κανονικά παρόλο που είχε σταλθεί μήνυμα από το 112 για να μην γίνονται μετακινήσεις στην Αττική.

Από την Τρίτη 5/9η διοργανώτρια εταιρεία είχε σπεύσει να καταστήσει σαφές ότι δεν υπήρχε κανένα ενδεχόμενο ακύρωσης του live.

«Οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί», σημείωνε σε ανακοίνωσή της, στην οποία και συνιστούσε στο κοινό να έχει μαζί του αδιάβροχο.

Πολλοί λοιπόν από τους χιλιάδες που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριό τους δεν πήγαν ενώ κάποιοι ενώ ξεκίνησαν για το ΟΑΚΑ δεν κατάφεραν να φτάσουν λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων και της έντονης βροχής (δείτε βίντεο από το κέντρο με τα νερά να παρασέρνουν γυναίκα).

Το κοινό που έμεινε να παρακολουθήσει τη συναυλία ήταν στα νερά, τις λάσπες και κάτω από ομπρέλες. Μετά τις 9.30 ωστόσο οι βροχοπτώσεις κόπασαν και το live ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ευχαριστεί όσους πήγαν για να τους δουν και να τους ακούσουν με τέτοια βροχή.

Οργή από τον κόσμο για την συναυλία των Imagine Dragons

Πολλές διαμαρτυρίες έγιναν από τους Fans που είχαν αγοράσει τα εισιτήρια εδώ και μήνες αλλά δεν κατάφεραν να δουν το συγκρότημα. Ορισμένοι διαμαρτυρήθηκαν και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί πραγματοποιήθηκε ενώ υπήρχαν ακραία φαινόμενα. Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί ξένοι που είχαν έρθει στην Αθήνα ειδικά για τη συναυλία.