«Τον πέταξαν στην θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια» - Εξοργισμένη η Νατάσα Μποφίλιου για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

«Τι ξεφτίλα, τι ντροπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νατάσα Μποφίλιου
Instagram / Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου εκφράζει πάντοτε τη γνώμη της για όσα δεινά συμβαίνουν στη χώρα. Μίλησε, λοιπόν, και για το έγκλημα στο Blue Horizon, ξεσπώντας για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια "τα έβαλε", μάλιστα, με το σύστημα, αδυνατώντας να καταλάβει πως η κοινωνία μπορεί να προχωρήσει ήρεμη, όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις.

Δείτε επίσης: Ο γολγοθάς του 36χρονου Αντώνη: Ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Άγιου Νικόλαου - Πέρασε δύσκολα μετά τον χαμό της μητέρας του

Η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

«Έγκλημα εν ψυχρώ. Με θύμα άλλον έναν φτωχό, κατατρεγμένο άνθρωπο. Τον πέταξαν στην θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους. Δεν αντέχω να τις διαβάζω. Το σάπιο σύστημα και οι εκπρόσωποί του σε όποιο πόστο και αν τους βρίσκεις. Οι άθλιοι.

Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του. Αφήσαμε τον κόσμο μας να γίνει έτσι. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω. Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;»

Νατάσα Μποφίλιου Blue Horizon
Instagram / Νατάσα Μποφίλιου

Η ραγδαία απόφαση της εταιρίας για το Blue Horizon

Η εταιρία Attica Group σύμφωνα με πληροφορίες του creta24 λίγα 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αντώνη (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει) αποφάσισε πως το Blue Horizon δεν θα εκτελέσει ξανά το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση του θα βρίσκεται από αύριο το πρωί το πλοίο Έλυρος, το οποίο αναχωρεί το βράδυ από τον Πειραιά για το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη εταιρία λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, που στοίχισε την ζωή του 36χρονου με ανακοίνωσή της δήλωσε «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».