Blue Horizon: «Να μην ξαναβγούν από την φυλακή, τον φάγανε λάχανο!» - Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του 36χρονου Αντώνη

Με δάκρυα στα μάτια για τον χαμό του μικρού της αδερφού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Blue Horizon: «Να μην ξαναβγούν από την φυλακή, τον φάγανε λάχανο!» - Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του 36χρονου Αντώνη

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, καθώς χάθηκε ένας νέος άνδρας με όνειρα, πολύ αγαπητός από όλους στην Κρήτη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή του, όμως δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του (δείτε εδώ τον γολγοθά που κρύβεται πίσω από αυτό).

Η αδερφή του, την Πέμπτη 7/9, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, εξηγώντας πως έμαθε για τον θάνατό του και τι ζητάει από τους θύτες. Συγκρατούσε τα δάκρυά της με δυσκολία και η φωνή της έτρεμε.

Οι πρώτε δηλώσεις της αδερφής του 36χρονου Αντώνη

«Την Τετάρτη ήρθε ο μεγάλος μου ο αδερφός, ο Νικολής, και μας το είπε, μας έδειξε το βίντεο, ότι τον Αντώνη τον έπνιξαν, τον πέταξαν μέσα στη θάλασσα. Τι να πω; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ζητάμε να τιμωρηθούν. Να μην ξαναβγούν από την φυλακή. Ποτέ των ποτών! Τίποτα άλλο δεν θέλω. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν. Τον φάγανε λάχανο. Ο πιο μικρός αδερφός μας ήταν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού του

Ο αδελφός του Αντώνη, Νίκος μίλησε στην ONtime αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να πάει τον άλλο του αδελφό στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε σοκ με το θάνατο του.

«Πήγα (σ.σ. χθες) το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη», αποκάλυψε.

«Εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα εκείνη την στιγμή και είδα τα βίντεο εκείνη την στιγμή» είπε για την στιγμή που έμαθε το θάνατό του (Πότε και που θα δοθεί το τελευταίο αντίο στον Αντώνη).

Και εξομολογήθηκε για τον αδερφό του: «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του». Χωρίς να μασάει τα λόγια του ζητάει ένα και μόνο πράγμα για τους ενόχους: «Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι».