Πέθανε ένας ακόμη ηθοποιός: Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Καλό σου ταξίδι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από ένα μήνα σχεδόν ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας είχε αποχαιρετίσει τον Έλληνα ηθοποιό, Κώστα Πίτσιο, ενώ σήμερα έγραψε με αβάσταχτη θλίψη του δικό του αντίο για τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Όπως αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Τοπαλίδης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πριν αρκετές ημέρες αλλά εκείνος το πληροφορήθηκε τώρα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες ο καλός μας αξιοπρεπής και αθόρυβος συνάδελφος ο αγαπημένος μας Γιάννης Τοπαλίδης Giannis Topalidis και δυστυχώς το μάθαμε μόλις χθες και με απέραντη λύπη τον αποχαιρετάμε Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, εργατικότατος. Για τους ανεγκέφαλους που γράφουν "Ο Σπύρος έχει τώρα άλλες δουλειές" τους πληροφορούμε ότι αν δεν μας ενημερώσει κάποιος οικειος του θανόντος, όπως θα έπρεπε, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει συμβεί κάποιος θάνατος. Το ΣΕΗ,το ΤΑΣΕΗ δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε και εγώ προσωπικά ανά πάσα στιγμή τι μπορει έχει συμβεί. Καλό σου ταξίδι Γιάννη μου..», έγραχε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του η οποία συνοδευόταν κι από φωτογραφίες του Γιάννη.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Τοπαλίδη

Ο Γιάννης Τοπαλίδης σπούδασε στην Δραματική Σχολή Γρηγόρη Μασσαλά και στη Σχολή Δομικών-Τοπογράφων ενώ συνεργάστηκε για 18 χρόνια με την "Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης" σε παραστάσεις Ποντιακού Θεάτρου.

Επίσης, συμμετείχε στις παραστάσεις: "Μπρόκολα και λαχανίδες κάποιο λάκκο έχει η φάβα" και "Καυκαλήθρες και τσιτσίραυλα" σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν, "Ο πιο αστείος εραστής" σε σκηνοθεσία Στάθη Ψάλτη, "Γουρουνάκια κουμπαράδες" σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη, "Μαύρη κωμωδία" σε σκηνοθεσία Κωστή Τσώνου, "Μικροαστικά" σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαβίδη", "Ε, ρε γλέντια" και "Ο γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου" σε σκηνοθεσία Ευγένιου Σπαθάρη, "Ιωάννης ο Πρόδρομος" και "Το Νου Δου της Χαράς" σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου, "Ένας ήρωας με παντούφλες", "Τι τους κοιτάτε, ρε" και ¨Ουστ κοπρίτες" σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν κ.ά.