Διαφορετικό φινάλε για το ''Καλοκαίρι Yes'': «Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι» - Αμήχανοι Τριαντάφυλλος, Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Δε βγήκε η εκπομπή (8/9) στον αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διαφορετικό φινάλε για το ''Καλοκαίρι Yes'': «Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι» - Αμήχανοι Τριαντάφυλλος, Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη τις ημέρες αυτές και έτσι η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τα κανάλια και τις εκπομπές με το Οpen συγκεκριμένα να βάζει σε δεύτερη θέση το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Για το λόγο αυτό η εκπομπή ''Καλοκαίρι yes'' δε βγήκε την Πέμπτη 7/9 και την Παρασκευή 8/9 στον αέρα, δίνοντας θέση και χώρο στην εκπομπή ''Ώρα Ελλάδος'' να καλύψει τη δύσκολη επικαιρότητα.

Φινάλε λοιπόν έπεσε για το ''Καλοκαίρι yes'', με τους παρουσιαστές να αποχαιρετούν το κοινό με μια μικρή σύνδεση, που έκαναν μέσα από το ''Ώρα Ελλάδος'' ζωντανά από το πλατό τους (δείτε εδώ τον τσακωμό ανάμεσα στους παρουσιαστές).

Το αντίο των παρουσιαστών του Καλοκαίρι Yes την Παρασκευή (8/9)

«Να σας ευχαριστήσουμε και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Mega Κύπρου, που μετέδιδε ζωντανά την εκπομπή μας. Και φυσικά στο Θέμη Μάλλη», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εγώ θέλω πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ και να πω να είμαστε κοντά στον κόσμο στις δύσκολες στιγμές και να μην τα συζητάμε απλά στα πάνελ σαν ειδήσεις. Αυτό είναι η Ελλάδα, αυτό είναι αν αγαπάς τον άνθρωπό σου, με συγχωρείτε παιδιά, αλλά ήθελα να το πω. Η αγάπη μας σε αυτά τα τέσσερα παιδιά, τα λατρεύω», συνέχισε ο Τριαντάφυλλος.

«Να πάρω και εγώ λίγο από το χρόνο σας. Ευχαριστούμε πολύ για τον κόσμο, που μας αγκάλιασε, ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι για εμάς», κατέληξε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η "επίθεση" που δέχτηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής

H Μαριάντα Πιερίδη την Δευτέρα 28/8 θέλησε να απαντήσει σε έναν συγκεκριμένο χρήστη του twitter που έκανε πολλά αρνητικά σχόλια για την εκπομπή τους. Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη, που έκανε την παρουσιάστρια να πάρει το λόγο και να πετάξει τα "καρφιά" της.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, έμαθε πως πίσω από τον λογαριασμό αυτό που κάνει τα σχόλια, είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει γνωστό το όνομα του.

«Δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη γιατί καταλάβαμε, όχι εγώ αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter, που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε "Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ"

Απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη.