«Στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουν εν ψυχρώ» - Χείμαρρος η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η μακροσκελής ανάρτηση για τις βιβλικές καταστροφές στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οργισμένοι και συγκλονισμένοι είναι όλοι οι Έλληνες με τις τραγωδίες που έχουν βρει τη χώρα μας. Η κακοκαιρία Daniel που "εξαφάνισε" πολλά χωριά στην Θεσσαλία, αλλά και η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά έχει "παγώσει" το Πανελλήνιο.

Ο κόσμος μέσω των social media ξεσπά, κάνοντας παράλληλα εκκλήσεις! Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβεί εν έτη 2023 που ενώ θα έπρεπε να πηγαίνουν προς το καλό, εμείς πηγαίνουμε προς το χειρότερο.

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για τις τραγωδίες στην Ελλάδα

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος καιγόταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια γιατί ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για κακοκαιρία Daniel

6 νεκροί και 6 αγνοούμενοι

Βαρύτατος είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας Daniel, η επέλαση της οποίας προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων, μέχρι στιγμής, αλλά και πρωτοφανείς καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας, με επίκεντρο τη Θεσσαλία.

Ο Παλαμάς Καρδίτσας είναι ένα από τα σημεία στην ευρύτερη περιοχή που παραμένει ακόμη αποκλεισμένο και γειτονικό με την Αστρίτσα, εκεί όπου το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν νεκρές ακόμη δύο ηλικιωμένες γυναίκες ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία σε έξι. Κατα πληροφορίες, οι δύο άτυχες γυναίκες δεν πνίγηκαν από τα ορμητικά νερά. Έχασαν τη ζωή τους, πιθανότατα από παθολογικά αίτια.