Μελαχρινή με γαλαζοπράσινα μάτια και ωραίο χαμόγελο - Μια κούκλα η αδερφή της Ντόρας Μακρυγιάννη

Μοιάζουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dora_makrygianni - instagram
dora_makrygianni - instagram

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών, που άνοιξαν τα φτερά τους από την επαρχία και ήρθαν στην Αθήνα με σκοπό να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, που για εκείνη δεν ήταν άλλο από την υποκριτική.

Η επιτυχία της χώρο πια είναι γνωστή επομένως άξιζαν όλα τα ρίσκα, που πήρε η ίδια. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η Ντόρα Μακρυγιάννη έκανε γνωστό, πως μετακόμισε από πρώτο σπίτι, που νοίκιασε στην Αθήνα (δείτε εδώ τη συγκινητική της ανάρτηση).

Μέσα από άλλες αναρτήσεις, που θα δει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δε μπορεί να μην παρατηρήσει τη συγκλονιστική ομοιότητα, που έχει η Ντόρα Μακρυγιάννη με τη μελαχρινή και κούκλα αδερφή της, Βίκυ, η οποία εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρεία.

Η ομοιότητα της Ντόρας Μακρυγιάννη με την αδερφή της

Ο πατέρας τους και η τρυφερή ανάρτηση

«Ο χαρακτήρας που μου έπλασες και οι αξιες που μου εμφύτεψες ! Με ενθάρρυνες να κάνω πάντα ό,τι αγαπώ μέσα σε συνετά πλαίσια και με αξιοπρέπεια. Να επιμένω μέχρι να επιτύχω γιατί τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Τίποτα δε σερβίρεται έτοιμο, όπως λες.
Δε μου επέβαλες ποτέ τη γνώμη σου. Μου χάρισες την ελευθερία να είμαι εγώ. Να χαράξω δικό μου δρόμο και προσωπικότητα από τότε που ήμουν μπέμπα και δεν είχα δική μου φωνή. Με άφησες, όμως, να την αποκτήσω και να τη διαμορφώσω όπως εγώ θέλω!!

Σε θαυμάζω οχι μονο γιατί εισαι μπαμπάς μου αλλά γιατί η ψυχή σου λάμπει και ποτε δεν αφησες να σε αλλάξουν οι συνθήκες και οι κακίες του κόσμου , πάντα παρέμενες στο ύψος σου με την πίστη σου και το χαμογελο σου και όλα τα ατένιζες με αισιοδοξία και καλοσύνη , σε θαυμάζω για ολα αυτά που με έκανες και σε άλλα τοσα που θέλω να σου μοιάσω. Ο πρωτος και παντοτινός έρωτας της ζωης μου!», είχε γράψει Βίκυ Μακρυγιάννη στις 19 Σεπτεμβρίου του 2022.