Μαμά και κόρη με το ίδιο μαγιό - Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Υβόννης Μπόσνιακ σε παραλία της Μυκόνου

Αποκλειστικό υλικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, καθώς εκεί πηγαίνουν για διακοπές με την κόρη τους, Ελένη, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, που έχει τραγουδήσει ο καλλιτέχνης στο νησί των ανέμων.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Υβόννη σε παραλία της Μυκόνου να περπατάει στην αμμουδιά και να κάνει τα μπάνια της μαζί με την κόρη της, Ελένη.

Δείτε επίσης: Με σέξι μπικίνι στα 38 της η Υβόννη και τέλειο κορμί! Θα το βρεις στα Zara για τις φθινοπωρινές σου βουτιές!

Τα μπάνια της Υβόννης Μπόσνιακ στη Μύκονο με την κόρη της, Ελένη

Μαμά και κόρη φορούσαν το ίδιο μαγιό σε φλοραλ σχέδιο με μοβ και καφέ χρώματα. Εντυπωσιακή και πολύ απλή ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ με τις αναλογίες μοντέλου, που διαθέτει και με το αμακιγιάριστο πρόσωπό της.

Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη
Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη - Μύκονος
Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη - Μαγιό

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Ρέμου και της Μπόσνιακ με την κόρη τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος επέλεξαν τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την κόρη τους, Ελένη. Καθημερινά πηγαίνουν για μπάνιο στην παραλία και τα βράδια βγαίνουν βόλτες στα στενά του νησιού, απολαμβάνοντας το ωραίο φαγητό και το τοπίο και μέσα από τα social media τους μοιράζονται ορισμένα στιγμιότυπα από αυτά, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθούς τους.

Το μοντέλο, μάλιστα, την Δευτέρα 21/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία, όπου βρίσκονται ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα του ξενοδοχείου όπου μένουν, δίπλα στην πισίνα, και είναι αγκαλιασμένοι σφιχτά.

«Το σπίτι δεν είναι κάποιο μέρος, είναι συναίσθημα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Υβόννη Μπόσνιακ Ρέμος Ελένη αγκαλιά

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ωστόσο, εντόπισε το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους σε γνωστή παραλία του νησιού και τους απαθανάτισε σε μοναδικές στιγμές τους, με τους γονείς να αδιαφορούν για τις κάμερες, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χαμόγελο, συνεχίζοντας κανονικά τις συζητήσεις τους, τα "πειράγματα" και τα τρυφερά τους τετ α τετ στο νερό, όπως και τα παιχνίδια με την κόρη τους, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.

Εκείνη φορούσε ένα μπεζ μπικίνι, με στράπλες σουτιέν, μονόχρωμο, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της, χωρίς να λείπουν τα αξεσουάρ, όπως είναι τα γυαλιά ηλίου και τα σκουλαρίκια, ενώ ο τραγουδιστής φορούσε μαύρη μπλούζα και λουλουδάτο μαγιό.

Υβόννη Μπόσνιακ Ελένη

Μπόσνιακ Ρέμος παραλία

Μπόσνιακ Ρέμος  Μύκονος

Μπόσνιακ Ρέμος φιλί

Μπόσνιακ Ρέμος θάλασσα