Βlue Horizon: «Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, στη στεριά όμως πουθενά» - ''Γροθιά στο στομάχι'' η μακροσκελής ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη δολοφονία του Αντώνη

Πολύ εύστοχα όσα έγραψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Απέραντη θλίψη και μεγάλη οργή έχει προξενήσει η άγρια δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά από το πλήρωμα του Blue Horizon με τους δράστες να τον εγκαταλείπουν στη θάλασσα και να φεύγουν ανενόχλητοι.

Οι αναρτήσεις θυμού και πόνου αποτυπώνουν τα συναισθήματα της κοινής γνώμης σχετικά με το πως έχει εξελιχθεί η ελληνική κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτές και το instagram story, που έκανε η Καίτη Γαρμπή την Πέμπτη (7/9).

Δείτε επίσης: Blue Horizon: Λιποθύμησε ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη μέσα στην εκκλησία - Έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Η μακροσκελής ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Συγκλονιστικά και με βαθύ νόημα είναι όλα όσα έγραψε η τραγουδίστρια, η οποία όχι μόνο καταδικάζει τη δολοφονία του Αντώνη, αλλά εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία της σχετικά με την ''ανθρωπιά'' μας, που κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Γαρμπή - Δολοφονία Αντώνη

Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής του 36χρονου Αντώνη

«Την Τετάρτη ήρθε ο μεγάλος μου ο αδερφός, ο Νικολής, και μας το είπε, μας έδειξε το βίντεο, ότι τον Αντώνη τον έπνιξαν, τον πέταξαν μέσα στη θάλασσα. Τι να πω; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ζητάμε να τιμωρηθούν. Να μην ξαναβγούν από την φυλακή. Ποτέ των ποτών! Τίποτα άλλο δεν θέλω. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν. Τον φάγανε λάχανο. Ο πιο μικρός αδερφός μας ήταν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.