Blue Horizon: «Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει, ήταν η κακιά ώρα» - Δεν συλλυπήθηκαν τα αδέρφια του 36χρονου Αντώνη οι συγγενείς του ύπαρχου

Φοβούνται ότι θα στιγματιστούν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI

Την ημέρα της κηδείας του άτυχου Αντώνη (δείτε εδώ πλάνα που σπαράζουν καρδιές), μίλησαν στις εκπομπές και συγκεκριμένα στο Live News του MEGA οι συγγενείς των κατηγορούμενων.

Η σύζυγος του καπετάνιου υποστηρίζει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο και επιμένει στην αθωότητά του, ρίχνοντας το φταίξιμο για την καταδίκη του στην ιεραρχία. Η θεία του ύπαρχου, από την άλλη πλευρά, συμφωνεί με τη γυναίκα του, αναφέροντας μάλιστα πως ίσως ήταν "η κακιά η ώρα".

Σε άρνηση οι συγγενείς του ύπαρχου για την δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα», επισήμανε η σύζυγος κατηγορούμενου καπετάνιου.

Ενώ η θεία του ύπαρχου δήλωσε: «Δουλεύει χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα. Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει.

Να μη τον έσπρωχναν. Να τον κρατούσαν και να τον άφηναν σε άλλο λιμάνι, αν ήταν λαθραίος. Τώρα ήταν η κακιά ώρα. Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, αλλά εκεί δεν έπρεπε να είναι ένας λιμενικός; Είδαν έπεσε άνθρωπος, να τον πιάσουν. Που ήταν αυτοί οι ειδικοί εκεί πέρα. Πες ήταν ένας επιβάτης και γλίστρησε».

Στο άκουσμα των λέξεων που χρησιμοποίησε η τελευταία ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε: «Δεν ήταν η κακιά η ώρα. Οι κακοί άνθρωποι ήτανε!».

Δείτε επίσης: «Είναι δεδομένο ότι γνώριζαν πως θα σκοτωθεί! Θα υπάρξουν κι άλλοι κατηγορούμενοι» - Οι υπαινιγμοί του δικηγόρου της οικογένειας του 36χρονου Αντώνη

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις κατηγορούμενοι δηλώνουν, με τον ύπαρχο του Blue Horizon να επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό, δηλώνοντας πως γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος του, κάτι που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, οι συγγενείς του, όχι μόνο δε συλλυπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετικοί και στο μυαλό τους κυριαρχεί ο φόβος πως θα στιγματιστεί η οικογένειά τους.