«Κακά τα ψέματα κύριε Πρωθυπουργέ, με κλαρινογαμπρούς δεν κάνεις κράτος» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Τάσο Δούση για την κακοκαιρία Daniel

Η οργισμένη ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Τάσος Δούσης
Facebook / Τάσος Δούσης

Ο Τάσος Δούσης παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη (δείτε εδώ την ανατριχιαστική του ανάρτηση για τα θύματα της σάπιας κοινωνίας, όπως λέει), αλλά και την κακοκαιρία Daniel και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε για άλλη μία φορά.

Το Σάββατο 9/9 προχώρησε σε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα για τις παραλείψεις και τα λάθη του κράτους, που οδήγησαν σε τόσες καταστροφές όλες αυτές της μέρες.

Το ξέσπασμα του Τάσου Δούση για την κακοκαιρία Daniel

«Με κλαρινογαμπρούς δεν κάνεις κράτος κύριε πρωθυπουργέ.

Είναι ασυγχώρητο οι πολίτες να σκαρφαλώνουν στις στέγες για μέρες ολόκληρες και να ψάχνουν το μάνα εξ ουρανού που θα τους σώσει(Super Puma) και αυτό να μην έρχεται ποτέ. Που είναι τα ελικόπτερα οέο; Δεν το γνώριζα και εγώ τώρα το έμαθα.

Η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει 22 ελικόπτερα SAR(έρευνα διάσωση) Super puma κλπ…διαθέσιμα είναι τρία. Τα υπόλοιπα είναι παροπλισμένα για ανταλλακτικά και χίλιους άλλους λόγους. Ερώτημα; Αυτά τα ελικόπτερα δεν τα έχει πληρώσει με τον κόπο του ο ελληνικός λαός; Το ότι δεν τα έχουμε διαθέσιμα δεν θα έπρεπε να ξέρουμε το γιατί; Ποιος φταίει;

Το περιμένεις σε ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος να πατάς το κουμπί να βγαίνει μια «χοντρή» Αλλά όταν συμβαίνει και στον στρατό(το πιο οργανωμένο κομμάτι του κράτους) τότε μάγκες κάτι δεν πάει καλά. Και πως να πάει καλά όταν ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι(κλαρινογαμπροί) Υπουργοί δήμαρχοι περιφερειάρχες στην καταστροφή κρύφτηκαν και όταν εμφανίζονται λένε μπούρδες και ηλιθιότητες.

Ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις. Περιφερειάρχης από το 2011 Αγοραστός. Τα έργα μετά τον Ιανό στα χαρτιά! Γιατί των ρωτάς. Γραφειοκρατία σου απαντάει. Υπουργός Πολιτικής προστασίας Κικίλιας. Φώναξε τον στρατό μετά από την καταστροφή, έκανε συντονιστικό στην Λάρισα μετά από την παρέμβαση Μητσοτάκη. Υπουργός Άμυνας Δένδιας. Λείπω σε δουλειές στο Ντουμπάϊ αλλά άμα με ζητήσετε είμαι εδώ. Γιατί υπουργέ μου δεν έχουμε τα Super Puma που πλήρωσε ο λαός; Παθογένεια του Ελληνικού κράτους θα σου πει!

Αμ το άλλο το αγόρι! Βαρβιτσιώτης Υπουργός Ναυτιλίας. Ο ορισμός της αναισθησίας η απάθεια μπροστά στην τραγωδία. Απέναντι σε όλους αυτούς τους κλαρινογαμπρούς μένει ένας Μπέος!!!! Ένας άνθρωπος της νύχτας, αγράμματος, λαϊκός και λίγο αλητόβιος που ρε φίλε μοιάζει να έχει πιο πολύ ενσυναίσθηση από όλους αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες μας.

Ο Μπέος μοιάζει να νοιάζεται. Δεν ξέρω αν παίζει θέατρο, αν είναι άλλη μια απατεωνιά και γιαλαντζί ενδιαφέρων ελέω εκλογών, όμως ο κόσμος των βλέπει εκεί, να τρέχει, να φωνάζει, να βρίζει, να μοιράζει νερά, να τρέχει πάνω κάτω, να παρακαλάει την ΔΕΗ την ΕΥΔΑΠ και όταν δεν πιάνουν τα παρακάλια επιστρατεύει τσαμπουκά. Αυτό ξέρει αυτό κάνει….

Όλος ο κρατικός μηχανισμός των κλαρινογαμπρών θάφτηκε στην λάσπη της Θεσσαλίας και μόνο η μπουλντόζα ο Μπέος (αν είναι δυνατόν) σαρώνει. Κακά τα ψέματα κύριε Πρωθυπουργέ τους κλαρινογαμπρούς που εσείς δεν θα τους βάζατε ούτε περίπτερο να διαχειριστούν πετάξτε τους έξω ΤΩΡΑ. Οι άνθρωποι δεν κάνουν το καταλάβαμε όλοι ακόμη και τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν διαχρονικά το γράφουν ξεκάθαρα. Είναι ανίκανοι, απαθείς, άσχετοι, αναίσθητοι.

Ο κόσμος θέλει να αισθάνεται πως το κράτος είναι δίπλα του στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι φίλοι είμαστε. Όταν όμως έρχεται μια δύσκολη στιγμή,που στο μέλλον θα έρθουν κι άλλες, χρειαζόμαστε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που ενδιαφέρονται να καλυτερεύσουν την ζωή των πολιτών. Πχ με τον Χαρδαλιά είχες την εντύπωση πως ο άνθρωπος το παλεύει,μέχρι και έμφραγμα έπαθε…Θα μου πεις έσωσε την Αθήνα από φωτιές. Δεν την έσωσε αλλά δεν ήταν και στα παλιά του τα παπούτσια όπως είναι κάποιοι άλλοι.

Χορτάσαμε από κομματόσκυλα νταραβεριτζήδες και τσίπουρο κανάτες. Έχει έρθει η ώρα να επιστρατεύσετε στο κράτος τους σοβαρούς. Και αν για τον λαό του Βόλου ο πιο σοβαρός(δικαιολογημένα)σήμερα είναι ο Αχιλλέας Μπέος βάλτε με το μυαλό σας ποσό πίσω είσαστε σε στελεχιακό δυναμικό».

Με κλαρινογαμπρούς δεν κάνεις κράτος κύριε πρωθυπουργέ. Είναι ασυγχώρητο οι πολίτες να σκαρφαλώνουν στις στέγες για...

Posted by Τάσος Δούσης on Saturday, September 9, 2023