«Η πρώτη μας κοινωνία» - Φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγκαλιά με τον γιο της στην εκκλησία

Τήρησε το έθιμο η περήφανη μανούλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στις 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία, Βλάσσης (δείτε εδώ ποια είναι η νονά του). Ήταν μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη στην οικογένεια, αλλά και στους καλεσμένους!

Μέρες μετά, έφτασε η στιγμή - για όσους πιστεύουν και τηρούν τα έθιμα - η ίδια να βρεθεί στην εκκλησία μαζί με το μωρό της για την θεία κοινωνία. Το έκανε, λοιπόν, και φωτογραφήθηκε για το Instagram αγκαλιά με τον μπέμπη, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν.

Η πρώτη κοινωνία του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Η πρώτη μας κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση του Βλάσση

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της την ώρα της αποχώρησης τους από την δεξίωση, με την ευτυχισμένη μαμά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο μικρός έκλαψε λίγο την ώρα του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή που περιμέναμε καιρό. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε αργότερα για γάμο», εξομολογήθηκε αρχικά, ενώ είπε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού «Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι».

Έπειτα από ερώτηση σχετικά με το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε: «Προσέχω όσο μπορώ αλλά με την ετοιμασία της βάφτισης τα έχασα».

Σχετικά με την τηλεόραση: «Μου λείπει η δουλειά μου και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα».

Από την άλλη ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, είπε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει.