«Μα, σε παρακαλώ τώρα!» - Έξαλλος ο Βασίλης Σπανούλης με δημοσιογράφο, αποχώρησε άρον άρον

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μα, σε παρακαλώ τώρα!» - Έξαλλος ο Βασίλης Σπανούλης με δημοσιογράφο, αποχώρησε άρον άρον

Το Σάββατο 9/9 μετά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ Περιστερίου με την ΑΕΚ, ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής της πρώτης, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ σχετικά με όσα συνέβησαν στο παρκέ.

Ωστόσο, μόλις ο ρεπόρτερ προσπάθησε να τον ρωτήσει σχετικά με τις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομά του, σχετικά με την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να μη συνεχίζει στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και τη θέση του να αναλαμβάνει ο ίδιος, εκνευρίστηκε, το έδειξε και έπειτα αποχώρησε.

Δείτε επίσης: Τεράστια η τραπεζαρία, το σαλόνι και ο κήπος για να χωράνε τα 6 παιδιά τους - Η διώροφη μονοκατοικία Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Έξαλλος ο Βασίλης Σπανούλης με ερώτηση δημοσιογράφου

«Μια τελευταία ερώτηση, δεδομένου ότι γράφεται και λέγεται…», ξεκίνησε να λέει εκείνος, με τον Βασίλη Σπανούλη να τον χτυπά ελαφρά στον ώμο, κάνοντας κίνηση να αποχωρήσει: «Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω, δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά και με έντονο εκνευρισμό στο βλέμμα και τη φωνή του πρόσθεσε: «Μα, σε παρακαλώ τώρα! Μα μιλάμε για το Περιστέρι. Να σου πω κάτι; Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα».

«Μπορείς να μην την απαντήσεις την ερώτηση», δήλωσε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, θεωρώντας πως θα παραμείνει για να ακούσει την ερώτηση, ωστόσο αυτό δεν συνέβη αφού ο προπονητής έφυγε άρον άρον. «Ήθελα να ρωτήσω, φυσικά, τον Βασίλη Σπανούλη αν στην παρούσα φάση είναι στις προοπτικές του ή έχει ήδη δεχθεί μια πρόταση για την Εθνική ομάδα. Δεν θέλησε να απαντήσει, απολύτως σεβαστό», εξήγησε.