«Όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δε μπορούσαμε να φανταστούμε...» - Η ιδιαίτερη αποκάλυψη της Τσιμτσιλή πριν την έναρξη του Happy Day

Ξημερώνει άλλη μία δύσκολη μέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού), γι' αυτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να υπενθυμίσει στο κοινό το ραντεβού της με το κοινό για αύριο 11/9 το πρωί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εξήγησε, όμως, πως η αρχή αυτή θα είναι κάπως διαφορετική και έντονη εξαιτίας των θυμάτων που θρηνεί η χώρα μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές που γνώρισε η χώρα μέσα σε τόσο λίγες ημέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή λίγο πριν από την πρεμιέρα του Happy Day

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλή Κυριακή.

Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας.

Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο happy day @alphatv .

Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Ωστόσο θα είμαστε εκεί συνεπείς και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά. Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45 !», έγραψε στο προφίλ της.

Η μακροσκελής ανάρτηση για τις βιβλικές καταστροφές στην Ελλάδα

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβεί εν έτη 2023 που ενώ θα έπρεπε να πηγαίνουν προς το καλό, εμείς πηγαίνουμε προς το χειρότερο.

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος καιγόταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια γιατί ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας».

Σταματίνα Τσιμτσιλή για κακοκαιρία Daniel