Βαρύ το κλίμα στην πρεμιέρα του Mega Καλημέρα - Τα πρώτα λόγια συγκινητικά λόγια της Ελεωνόρας Μελέτη

Βαρύ το κλίμα στο πλατό λόγω της πλημμύρας μετά την κακοκαιρία David

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στην πρεμιέρα του Mega Καλημέρα - Τα πρώτα λόγια συγκινητικά λόγια της Ελεωνόρας Μελέτη

Σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega. Για ακόμη μια φορά θα συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση. Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νανά Παλαιτσάκη (δείτε τις δηλώσεις για την επιστροφή της στην τηλεόραση) βρέθηκαν στο πλευρό της.

Ανανεωμένη μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένεια της, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα καλημέρισε τους τηλεθεατές της, ωστόσο, όχι όπως έκανε κάθε χρόνο αφού δεν το επιτρέπει η επικαιρότητα. Οι πλημμύρες σε Λάρισα και Καρδίτσα τους έχει συγκλονίσει, όπως έχει συγκλονιστεί και όλο το πανελλήνιο.

Η πρεμιέρα της Μελέτη στο Mega Καλημέρα

«Καλημέρα καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να σας πούμε μια μεγάλη και ευχάριστη καλημέρα γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε και όλον αυτόν τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ, δυστυχώς όμως η επικαιρότητα όχι μόνο των ημερών αλλά και των τελευταίων μηνών μας υποχρεώνει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι, πολύ πιο συγκρατημένοι από όσο θέλαμε» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της παλιούς και καινούργιους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Από τον Σεπτέμβριο κάθε μέρα είναι μια καινούργια «Mega Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη. Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη.