«Αυτή είναι η Καλομοίρα; Τρόμαξα να σε αναγνωρίσω!» - Σάλος κάτω από τη νέα φωτογραφία της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της

«Δεν γνώρισα την Καλομοίρα, άλλαξε πολύ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@itskalomira
Instagram/@itskalomira

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε με μια νέα #couplesgoal (υποτίθεται) φωτογραφία της Καλομοίρας Νερατζή με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. Η γνωστή τραγουδίστρια που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης στα social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο το οποίο πέρα από likes έλαβε και άπειρα σχόλια, τα περισσότερα ευτυχώς ήταν θετικά αλλά... πάντα υπάρχουν κι αυτοί οι «καλοθελητές» που θα πουν τον... «καλό» τον λόγο.

«Τρόμαξα να σε αναγνωρίσω, αλλαγή βλέπω», «Η Καλομοίρα που είναι;», και «Δεν γνώρισα την Καλομοίρα, άλλαξε πολύ», ήταν κάποια από τα σχόλια που σημειώθηκαν παρακάτω.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας με τον σύζυγό της

Τα σχόλια που ακολούθησαν

«Αυτή είναι η Καλομοίρα; Τρόμαξα να σε αναγνωρίσω!» - Σάλος κάτω από τη νέα φωτογραφία της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της

Η μάχη που έδωσε με τα κιλά της

Η Καλομοίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στην ζωή της...

Εάν ο άντρας σου έλεγε να μην πας πουθενά και να μην συνεχίσεις το τραγούδι τι θα έκανες;

Δεν θα έφευγα, δεν θα κατέστρεφα την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου πάντα θα νικάει, όσο και εάν πονάει η καρδιά μου για τη μουσική. Εάν δεν πάει κάτι καλά με τη μουσική δεν με πειράζει, θα επιβιώσω, αλλά εάν δεν πάει κάτι καλά με την οικογένειά μου θα στενοχωρηθώ πολύ και δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Πως θα γίνω για τα παιδιά μου το παράδειγμα για να κάνουν και εκείνα οικογένεια; Ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου ούτε και για τις μεγαλύτερες επιτυχίες δεν θα άλλαζα την οικογένειά μου. Οι προτεραιότητες δεν αλλάζουν και για εμένα προτεραιότητα έχει η οικογένεια.

Καλομοίρα κιλά

Οι εγκυμοσύνες σε δυσκόλεψαν;

Πάρα πολύ. Τα δίδυμα είχαν γεννηθεί πρόωρα και 3 χρόνια έκλαψα πολλές φορές μόνη μου... Συνολικά και με τα τρία μου παιδιά είχα πάρει 70 κιλά, 40 κιλά με τα δίδυμα και 30 κιλά με την μικρή. Ήμουνα «τεράστια», είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση που περνούσα. Πραγματικά θαυμάζω και χαίρομαι για τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη τους είναι άνετες, εγώ ίδρωνα και είχα συνέχεια ναυτίες, δεν ήταν εύκολα. Βέβαια, το δώρο της μητρότητας είναι ένα Θείο Δώρο που αξίζει κάθε δυσκολία.

Πως έχασες τα κιλά;

Είχα νευριάσει με εμένα που είχα πάρει τόσα κιλά και ξέδινα στην γυμναστική. Σηκωνόμουνα κάθε πρωί στις 4.30 και πήγαινα 2 ώρες στο γυμναστήριο μέχρι τις 7.30, γυρνούσα και ο Γιώργος πήγαινε στην εταιρία του. Δεν πρόλαβα να τα χάσω και μετά στην Αναστασία ξαναπήρα πάλι πολλά κιλά, πάλι τα ίδια. Έκανα γυμναστική με personal trainer 3 φορές την εβδομάδα που με βοήθησε αρκετά, γενικότερα όμως είχα πολλές αυξομειώσεις με το βάρος μου. Μόλις πέρυσι κατάφερα να βρω τα κιλά μου, με διατροφή και σχεδόν καθημερινή γυμναστική. Αποφεύγω τα τηγανητά και τους πολλούς υδατάνθρακες.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της στο περιοδικό ΥΟU!