Τέλος τα μαύρα μαλλιά για την Μαρία Τζομπανάκη - Αγνώριστη η «Καλλιόπη» στο νέο κύκλο του Σασμού

Αυτή η αλλαγή προμηνύει πολλά για τον ρόλο της στη σειρά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τέλος τα μαύρα μαλλιά για την Μαρία Τζομπανάκη - Αγνώριστη η «Καλλιόπη» στο νέο κύκλο του Σασμού

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σασμού πλησιάζει (δείτε εδώ για πότε έχει δρομολογηθεί) και οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές θα είναι καταιγιστικές. Οι ηθοποιοί μοιράζονται σχεδόν καθημερινά, μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media, φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα. Σε ένα στιγμιότυπο από αυτά διακρίναμε την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός αποχαιρέτισε το μαύρο αυταρχικό μαλλί της και υιοθέτησε μια πιο γλυκιά απόχρωση προμηνύοντας πως ο ρόλος και ο χαρακτήρας της κάπως θα αλλάξει στη συνέχεια της σειράς.

Η νέα εμφάνιση της Μαρίας Τζομπανάκη

10 ανατριχιαστικές σκηνές από τα πρώτα επεισόδια του Σασμού πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα

Ξύλο, αποβολή κι ένας φόνος - 10 ανατριχιαστικές σκηνές από τα πρώτα επεισόδια του Σασμού πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη θα ταράξει τις σχέσεις των ηρώων, αφού θα είναι και ο μόνος που δεν θα θέλει να γίνει σασμός ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Η είδηση ότι η ανιψιά του, Αργυρώ, έχει σχέση με έναν Σταματάκη και μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν θα διστάσει να επιτεθεί λεκτικά στη Μαρίνα. «Η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη και εσύ δεν έκανες τίποτα» θα της πει και εκείνη θα απαντήσει με ένα χαστούκι. Σύντομα όμως θα ανακαλέσει την άρνησή του απέναντι στην οικογένεια της Καλλιόπης και αυτό γιατί θα οργανώσει ένα σχέδιο εναντίον τους (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη σκηνή).

Ο Μαθιός χαροπαλεύει

Δύσκολες ώρες θα περάσει η οικογένειά του όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα του Νικηφόρου. Η Βασιλική, επίσης χτυπημένη έπειτα από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, δεν θα λείψει από το πλευρό του μέχρι ο Δημήτρης να τους πει ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο Μαθιός θα περάσει δύσκολες στιγμές, έχοντας όλους στο προσκεφάλι του, όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σταθεί ξανά στα πόδια του, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις απειλές των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα του Αντρέα που παραμονεύει.

Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Βασιλική είναι εκείνη που θα αναλάβει να πει την αλήθεια για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, όταν ακόμα ο Μαθιός θα είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο Νικηφόρος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα κατηγορήσει σύσσωμη την οικογένειά του πως του έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Μόνο όταν η μητέρα του του πει ότι την αλήθεια έμαθε και εκείνη από τον παπά και το τεστ dna που ο ίδιος του είχε εμπιστευτεί θα δείξει να καταλαβαίνει. Ταυτόχρονα, η χαρά του Μαθιού θα είναι απερίγραπτη, ωστόσο ο Νικηφόρος θα φύγει για λίγο μακριά προκειμένου να διαχειριστεί τις σκέψεις του.

Ο Παύλος ύποπτος για τον φόνο του Ευθύμη

Ο Παύλος μαχαίρωσε τρεις φορές τον κολλητό του, στο τέλος του Β΄ κύκλου όταν εκείνος του είπε ότι θα κινηθεί ξανά εναντίον της Μαρίνας και δεν τον μετανιώνει. Αμέσως μετά το έγκλημά του, όπως θα δούμε, θα τον πετάξει στη θάλασσα, αλλά οι τύψεις θα τον κατατρώνε. Δεν θα υπάρχει στιγμή που δεν θα τον φέρνει στον νου. Οταν το πτώμα θα το ξεβράσει η θάλασσα και κάτι ψαράδες θα το βρουν, η αστυνομία θα κλονιστεί καθώς περίμενε ότι ο Ευθύμης είχε φύγει μακριά. Ετσι, ο φάκελος της δολοφονίας του ανοίγει και ο Αντώνης ζητά από τον Παύλο να δώσει τα αποτυπώματά του για να είναι σίγουρος πως οι δυο άντρες, που είχαν σοβαρές διαφορές το τελευταίο διάστημα, δεν διαπληκτίστηκαν.

Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι

Πυροβόλησε τον Μαθιό και λίγο αργότερα μαθαίνει ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η ζωή του Νικηφόρου ανατρέπεται σε μια στιγμή και ανήμπορος να το διαχειριστεί, αποφασίζει να φύγει μακριά. Για την ακρίβεια, έπειτα από προτροπή του παπα-Μιχάλη θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο και να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Κανείς όμως δεν θα ξέρει πού βρίσκεται, γεγονός που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους και κυρίως στη Βασιλική. Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού...

Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Το άσχημο προαίσθημα που θα φανεί να έχει ο Παντελής από την αρχή του Γ κύκλου τελικά θα βγει αληθινό. Η κόρη του, Θοδώρα, θα χάσει και το δεύτερο παιδί της και θα βυθιστεί στη θλίψη. Θεωρώντας τον εαυτό της καταραμένο, κανείς δεν θα μπορεί να την πείσει να κάνει μια νέα προσπάθεια στη ζωή της. Ετσι, θα αποφασίσει να μιλήσει στη Μαρίνα για τον Πέτρο και την απόφασή της να τον ενοχοποιήσει για τον θάνατο του Στεφανή, ζητώντας της συγγνώμη. Μια κίνηση που θα φέρει ντόμινο καταστάσεων.

Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

Ξύλο, αποβολή κι ένας φόνος - 10 ανατριχιαστικές σκηνές από τα πρώτα επεισόδια του Σασμού πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η Καλλιόπη, από το νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, θα συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της. Το σοκ της θα είναι μεγάλο και το ζευγάρι θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη, όμως μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει στη σχέση της με τη νύφη της όταν Αστέρης και Αργυρώ αποφασίσουν να κάνουν ανοιχτό και μεγάλο γάμο και ζητήσουν την ευχή της. Η «καπετάνισσα» όχι απλά θα τους τη δώσει με όλη της την καρδιά, αλλά και θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας του μεγάλου αρραβώνα τους.

Το ύπουλο σχέδιο του Αντρέα

Επιστρέφει στην Ανω Ποριά για να τιμήσει το αίμα της οικογένειάς του που χύθηκε και τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ούτε καν όλο το χωριό που είναι αποφασισμένο να κάνει σασμό. Βλέποντας λοιπόν τη διάθεση όλων να σταθούν απέναντί του αν δεν συναινέσει με τον τρόπο του για ειρήνη με τους Σταματάκηδες, αποφασίζει να φέρει σε πέρας ένα σχέδιο. Να δείξει πως ναι μεν δεν συμφωνεί με τη συμφιλίωση μεταξύ των δυο οικογενειών, αλλά ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να σταματήσει τις διαδικασίες. Σκοπός του είναι να κάνει το μεγάλο χτύπημα σε Μαθιό και Αστέρη όταν κανείς δεν θα το περιμένει.

Οταν ο Αντρέας γνώρισε την Εύα Φαρμάκη

Μόνο για να ερωτευτεί δεν έχει έρθει στη Ανω Ποριά, ο Αντρέας Βρουλάκης. Παρόλα αυτά, η αγάπη θα του χτυπήσει την... πόρτα όταν δει ξαφνικά μπροστά του την Εύα Φαρμάκη, την αδελφή του Ευθύμη που έρχεται στο χωριό για να μάθει τι συνέβη με τον αδελφό της. Θα προσπαθήσει να μάθει τα στοιχεία της, πώς τη λένε, πού μένει και τι ζητάει, θα την ψάξει, όμως η Εύα θα δείξει πως δεν έχει καιρό για νέες γνωριμίες. Για την ακρίβεια, αρχικά θα προσπαθεί να τον αποφύγει. Εκείνος πάντως θα μπει στη διαδικασία ακόμα και στον Τηλέμαχο να μιλήσει για το πώς ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά.

Ο Νικηφόρος μαυρίζει το μάτι του Μανόλη

Ο Μανόλης από τα πρώτα επεισόδια του γ’ κύκλου θα παραδεχτεί στον κολλητό του πως γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αυτό θα φέρει ρήξη ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια, ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο χτυπώντας τον, όσο ο Μανόλης θα προσπαθεί να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν του μίλησε τόσα χρόνια είναι γιατί δεν ήθελε να τον πληγώσει. Ο απολογισμός του τσακωμού τους θα είναι μελανιές και ένα μαυρισμένο μάτι του Μανόλη, όμως η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Οταν και οι δύο ηρεμήσουν θα κάνουν μια νέα αρχή.