Πού θα γίνει ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση - Η συμβολική τοποθεσία που επέλεξαν

«Μετά το τρίμηνο κατάλαβα ότι είναι σοβαρό...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Δήμητρα Βαμβακούση στο τέλος του Σεπτέμβρη (δείτε εδώ το προσκλητήριο του γάμου τους), κάτι που ξάφνιασε την εγχώρια showbiz, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα απ' ότι φαίνεται.

Ο καλός του φίλος, Άκης Πάσσαρης, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως από τους τρεις πρώτους μήνες της σχέσης τους φαινόταν πως είναι σοβαρά τα πράγματα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα έκαναν το επόμενο βήμα τόσο γρήγορα.

Η αποκάλυψη του κολλητού του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση

«Ξαφνιάστηκα κι εγώ και όλοι. Αυτά είναι ωραία πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον φίλο μου, τον αδερφό μου. Δεν το περίμενα, αλλά τα κάνει αυτά τα ξαφνικά. Από την αρχή έδειχνε κάτι, αλλά δεν περίμενα τόσο νωρίς να πάνε σε γάμους. Μετά το τρίμηνο κατάλαβα ότι είναι σοβαρό και από τις δύο πλευρές. Η αγάπη και ο έρωτας έτσι είναι, "μπαμ". Είναι πολύ ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα γίνει στους Αγίους Ισιδώρους διότι αυτό είναι το μέρος όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Η πρώτη ανάρτηση του Ντάνου μετά την αναγγελία

Κανείς από το ζευγάρι, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις. Εκείνη έχει πραγματοποιήσει μόνο μία ανάρτηση για τον καλό της (δείτε εδώ τα τρυφερά της λόγια), ενώ εκείνος, στις 8/9 άφησε το υπονοούμενό του για την καλή του.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εξής κείμενο πάνω σε μία φωτογραφία του και τάγκαρε την γυναίκα της ζωής του: «Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε, απλά άφησε το να είναι. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτηση για Βαμβακούση