«Δεν είναι αλήθεια αυτό, υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με ώθησαν...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

«Θα μπορούσαμε τελικά είχαμε κάνει μαζί εκπομπή, αλλά δεν με ήθελες», ομολόγησε για πρώτη φορά ο Λιάγκας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι αλήθεια αυτό, υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με ώθησαν...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα, Πρωινό, ήταν σήμερα, Δευτέρα 11/9, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σύντομα θα κάνει την δική της πρεμιέρα στο κανάλι, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (δείτε εδώ πότε και ποιο είναι το όνομα της εκπομπής της). Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε δηλώσεις για το νέο της βήμα, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, ανέφερε για πρώτη φορά πως υπήρξε το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους πέρυσι, όμως θεώρησαν πως δεν θα πετύχαινε και αμέσως ξεκίνησε να την "πειράζει" γι' αυτό.

Η Μπέττυ Μαγγίρα "έσπασε" τη σιωπή της για την αποχώρηση από το OPEN

«Θα μπορούσαμε τελικά είχαμε κάνει μαζί εκπομπή, αλλά δεν με ήθελες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας, με την ίδια να απαντά: «Φοβήθηκα Γιώργο μου. Όχι εσένα, εμένα. Το στόμα μου φοβήθηκα».

«Η Χρύσα μου λέει ότι θα σε ήθελε πάρα πολύ δίπλα μου για να μου τη λες. Θα μου την έλεγες;», συνέχισε εκείνος και η Μπέττυ Μαγγίρα αποκρίθηκε: «100%. Για αυτό δεν ήρθα».

«Είχαμε σκεφτεί μήπως πέρυσι συνεργαστούμε. Τελικά, δεν το κάναμε. Το απορρίψαμε και οι δύο τελικά. Εμείς έχουμε στήσει εδώ μια εκπομπή που το πρωί είναι βαριά ενημερωτική. Εσύ είσαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, πιστεύω δεν θα έβρισκες ρόλο σε αυτό. Είσαι μία γυναίκα μορφωμένη με άποψη και θα σε βάρυνε όλο αυτό. Εσύ είσαι η χαρά της ζωής. Δεν θα το ήθελες εσύ αυτό τελικά. Θα έλεγες ότι είναι λάθος», εξήγησε έπειτα ο παρουσιαστής.

Και τότε η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλά για την αποχώρηση από το OPEN και τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «Νομίζω ότι βρήκα τη θέση μου κι εγώ. Σίγουρα συζήτησα να μείνω στο OPEN γιατί ήμουν ήδη δύο χρόνια εκεί. Αλλά η απόφαση πάρθηκε κάτω από πολύ σκέψη, ώριμη. Είμαι άνθρωπος που το σκέφτομαι πάρα πολύ τα βήματά μου, δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις».

«Ακούω πάρα πολύ τον άντρα μου, σίγουρα, γιατί με ξέρει πάρα πολύ καλά», δήλωσε όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που συμβουλεύτηκε.

«Γράφτηκε ότι εσύ δέχθηκε μία πίεση από την εταιρεία παραγωγής που είχες την εκπομπή σου να δεχθείς κάποια πρόσωπα που δεν ήταν της αρεσκείας σου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Δεν ξέρω αν υπήρχε από αυτούς κάποια τέτοια πρόθεση, αλλά σε μένα δεν έγινε ποτέ προσωπικά αυτή η κουβέντα. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με ώθησαν στο να φύγω, δεν θα ήθελα τώρα να τους αναλύσω, να σου πω την αλήθεια, γιατί είναι δουλειά για εμένα», κατέληξε εκείνη.